Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea
Sziasztok! Megint elkezdtem inni, immár harmadszor. Először semmi különös, aztán elég rendesen elkezdte a vizet hajtani.
Most ott tartok, hogy ha eszek valamit azonnal mehetek wc-re, mert csikar a hasam. Szóval tisztít rendesen. :)
Aki írta, hogy többet iszik tőle az természetes, mert ha hajtja a vizet a szervezetből, azt pótolni is kell, azaz jelez a szervezet, hogy inni kéne. A mérgtelenítésnél javasolják is a több folyadék bevitelét.
én is mától kezdem majd el inni, ha nagyon rossz lesz akkor majd átváltok kapszulára
én is úgy kérdeztem meg az eladót, hogy mivel fogyott le a Csala Zsuzsa, mert én is azt hittem, hogy az ő teája az az, de végül mondta az eladó, hogy a natúr varázstól és az ő teája is ugyanazokat tartalmazza csak ahhoz már adta a nevét is...úgyhogy elvileg mindegy melyiket fogyasszuk...
Sziasztok!
Én is iszom a teát! Másodszorra kezdtem újra inni.
Tavaly 2 hónap alatt fogytam 6-7 kg.-t!Persze nem csak ezzel,de segitett ez is!:-)
Leginkább tényleg az anyagcsere bajokra jó!
Ennek a Natúr Varázs teának van egy kapszula formája is,ha valaki nem birja a teát inni!
A kapszulát is szedtem,azt jobban is szerettem!:-)
A kapszulától állandóan szomjas voltam,simán megittam 2 liter vizet.elötte meg jó ha napi 0.5 litert ittam valamiből!
De ettől tényleg nem lehet csodát várni.Oda kell figyelni a kajára,meg mozogni kell.
Sziasztok.
én tegnap előtt kezdtem el inni filteres teát. este 8-kor megittam, és hajnali 2kor már 3x kellett kimennem a wc-re.
Mellé vettem ananászkapszulát, amit reggel és este kell bevenni, attól is 1x megyek wc-re. Most már úgy csinálom, hogy délbe iszom a teát, akkor a délutáni 3x-i wc megvan, reggel meg este az ananászkapszulát, attól meg reggel 1x, este 1x megyek a wc-re, remélem lesz hatása, mert már tényleg fogyni szeretnék :)
Jaj! Ezek külön-külön is rosszak!!! Próbálj meg kérni a gyógyszertárban valami másik méregtelenítő teát!
Én azért próbáltam ezt a teát, mert azt írták, hogy immunerősítő.
Köszi a levelet! :)
Egyébként tényleg rémes az íze! A gondodra jó minden ami bifiduszos!
Igen, en most nezegettem neten.
En regebben ittam meregtelenito teakat, es fogytam is toluk. Sokszor jartam wc-re. Jo volt, mert csak par napig ittam, igaz akkor eleg intenziven, de konnyunek ereztem magam.
Megint bele kellene kezdeni, hogy az eskuvomre lemenjen par kilo...
En nem probaltam a teat, de ha jol tudom, attol lehet fogyni, hogy kipucolja a lerakodott salakanyagokat. Ez persze azzal jar, hogy wc-re kell menni.
Gondolkozok rajta, hogy veszek...
Szijjja!
Én az új teát keztem el inni annak nincsen olyan rossz ize!
Csala varázs a neve hát remélem engem is átvarázsol :)
További ajánlott fórumok:
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Miben különbözik a Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea a többi fogyi teától?
- Mi a különbség a mályvatea és a most divatos Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea között?
- Ki ért hozzá? Egy teszt alkalmával a gyereknek el kellett varázsolni a családot és úgy lerajzolni. Ki tudná nekem elemezni?
- Csala Varázs