Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea (beszélgetés)
Olvastam a privit!Gratulálok!Kitartás!
Na megyek.Viszem Lucát sétálni!
Szia!
Elolvastam a privit köszi. Miután felvittem ide a levelet eszembejutott hogy priviben is megkérdeztem hogyállsz.Bocsi.
Szia Zsuzscsi!
Priviben már írtam.Majd vasárnap mérlegelek megint.Most reggelente zöld teát is iszom,3 dl-t.Éddesség semmi!!! :(Elég nehezen birom.Tegnap este sokáig ázott a teám,erős lett,reggel rohantam! :) Meg napközben is.
Szia Panni1!
Jól birom a káposztalvest sőt tök finomra sikeredett úgíhogí jóizüen eszegetem.
Ja és ráadásul használ.
Mi van veled? Hogy állsz?
Ja,szerintem a káposzta mellett is ihatod,mert a tea természetes,nem gyógyszer!
Szia
Szia Zsuzscsi!
Ment a privi!Hogy birod a káposztát?Most megyek,Luca fölkelt!Holnap jelezz!Szia!
nekem nagyon meghajtotta a hasamat, és nagyon fáj tőle a hasam, ami kellemetlen, de szerintem hatásos.
Káposztaleves diiéta szerüséget csinálok mellette ihatom a teát?
Nem zavarnak be egymásnak?
Szia Panni1!
Tegnap megjött a teám.Ma este akarom elkezdeni.
Neked csikart a hasad? Szerinted mire számítsak? Én eléggé rosszul a lszom ha éjjel felébredek ahogy szoktam akkor már az éjszaka közepén mennem kell?
Szia Zsuzscsi!
Megjött a tea?Reggel csikart a hasad?Én kb 1 hete iszom megin,lement1 kg!
Fabriagi!
Rendes a pasi?Ad tanácsokat?
Sziasztok!
Nekem ma jött meg a teám ugyhogy ma el is kezdem fogyasztani.Remélem segít mert számomra csak a diéta sajna nem elég. Ezzel a teával probálom kiegésziteni.
egy időben leálltam és nem változott a súlyom pedig ittam a teát akkor hívtam fel és sok mindent kérdeztem tőle.
hogy éretd azt,hogy valamit rosszul csinálsz?Minden este lefekvés elött megiszom a teát a használati utasítás szerint megfözve.Akkor ezekszerint mégiscsak szükséges hozzá az életmódváltás is?Hívtad te is a pasit?Neked mit ajánlott?
a teán van egy telefonszám. hívd fel és kérdezd meg mit csinálsz rosszul? aki összeállította a teát azzal fogsz beszélni nagyon rendes a pasi!
Én mondtam hogy ez a tea nem olyan jó mint ahogy azt beharangozták. Sajnos többet árt mint használ... Csak hát mindenki kapaszkodik mindenbe.
Sziasztok!
Én hétfőn rendeltem meg innen a teát nem tudjátok mennyi idő alatt érkrzik meg?
Sol sikert mindenkinek.
Hát neked legalább bevált. Örülök neki nagyon!Pláne,ha nem is változtattál az étkezési szokásaidon.Gratula!Nekem úgylátszik mégiscsak diétára kell magam fogni,mert nálam nem vált be a tea,sajnos.
7 kg minusz nekem bevált szépen lassan megy le rólam és ugyanúgy eszem mint régen.Sajnálom akinek nem jött be ez a dolog nálam is lassan indult be!
A natúr varázzsal legtöbben leégtünk. Tehát ez az oldal is haldoklik. Jó lenne ha már nem hinnénk a mesékban.
Lepke,fabriagi mi van veletek?Továbbra is müködik a fogyás?Régen nem számoltatok be,hogy hogyan álltok:
Szerintem nem módosítja, csak úgy kell inni a teát hogy amikor beveszed a fogamzásgátlót, ne akkor kelljen wc-re menned, mert kb. 1-1 1/2 óra míg felszívódik a fogamzásgátló. Általában ezt a teát este kell inni, és reggelre van produktuma, tehát reggeli wc után kellene bevenni a fogamzásgátlót.
Én már lassan fél éve iszom a teát,de sajnos fogyásról szó sincs.Igaz az életmódomon sem változtattam.Ugyanúgy eszek,mint azelött és a mozgás is hiányzik.Nagyon csodálom azokat akik olyan erös akaraterövel vannak felruházva,hogy meg tudják csinálni a külömbözö diétákat.Én a kényelmesebb verziót választottam,iszogattam szépen a teát.Lehet,hogyha ezalatt a fél év alatt más módszerekhez nyúltam volna már én volnék a legboldogabb,mert rám jönnének a tavalyi cuccaim.De nem akarom mások kedvét elvenni,vannak azért biztató visszajelzések is.
Sziasztok! Szerintetek a Tea alkotóelemei módosíthatják a fogamzásgátló hatását? nem egy elhanyagolható kérdés...
Szerintem jó kis tea!!! És tény ami tény a vizet nagyon hajtja!!!
Mindenkinek kellemes fogyasztást!
Sajnos nem tudok maskepp valaszolni keresedre,mivel nem tudom mit kell csinaljak hogy irjak valaszt.Kerlek ertesits ha megkaptad uzenetem.
Panni nezd meg a receptet amit irtam a Margit2 honlapjaba,a forumra klikkelsz es a temaknal a dietes fogyokuraranal a 129-es szam alatt elolvashatod.
Hát nem tudom.Biztosak alkat függő is a fogyás,bár én még minden fogyókúránál úgy jártam,hogy lement pár kiló és vissza is jött.Lehet,hogy ezzel a teával is így leszek,nem tudom.De ennyire eredményes még semmi sem volt.
1 hónapig nekem is sikerült, de már két napja
egyátalán nem kell menni a mellékbe.Talán hiányzik
valami az új dobozból.
Szia
Akkor te szerencsés vagy. De a natúr varázs teát fogyasztók 99%-a nem fogyott.
Én 27 napja iszom a natúr varázst.4 kg-ot fogytam,pedig nem koplalok,szinte ugyanúgy eszem,mint előtte.Előtte is tornáztam,most sem tornázom többet.Az első 5-10 napban rengeteget kellett wc-re járnom,de ez is beállt,reggel 2X megyek és semmi gond!Nekem nagyon bejött ez a tea!!!
További ajánlott fórumok: