Miteszeres kiütések kisfiam alkarján. Mitől? (tudásbázis)
4. mandulacska2 (válaszként erre: 3. - Shilladora)
2012. szept. 21. 21:33
Neked is miteszeres kiütések voltak? Csak az alkarján van, de mindkettőn, ilyen sűrű pici mitesszerek. Meg most pár pötty a nyakán. Már egy hete nem adok neki tejteréket. Most még gondolkodom, hogy a zsemle esetleg. De hát azt elvileg 8 hós kortól ajánlják. Max. veszek majd vizes zsemlét.
3. shilladora
2012. szept. 21. 21:26
Szia, szerintem a tejtermékek okozzák. Nekem csak 1 éve jutott el az agyamig, hogy ne fogyasszam őket. Pár hét alatt rendbejöttem, azóta is kerülöm mindet.
2. mandulacska2
2012. szept. 21. 21:17
Sziasztok. Kisfiamnak hetekkel ezelőtt jöttek ki miteszeres jellegű kiütések mindkét alkarján. Ma látom, hogy a nyakán is. De a testén nem. Ez mitől lehet? 9,5 hónapos. Minden hozzátáplálási szabályt betartottunk. Most leálltunk tejtermékről is a biztonság kedvéért (joghurt, túró, sajt, amit eddig kapott, de ezekkel is már több mint 1 hete leálltunk. Most még kimosom a ruháit illatanyagmentes mosószerrel is. Szerintetek mitől van ez?
1. mandulacska2
2012. szept. 21. 21:15
Miteszeres kiütések kisfiam alkarján. Mitől?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Mosópor és öblítő váltás volt nálunk sensitivre, mégis a kisfiamon kiütések lettek...
- 3 éves kisfiamon csúnya melegkiütések vannak. (nyakán, vállán, homlokán, de még a haja alatt is) Mi használhat rá?
- Mi lehet a baja 6 éves kisfiamnak? Az arcán pattanásszerű kiütések vannak, mint ha serdülne.
- Négy éves kisfiam bőre pár napja elviselhetetlenül viszket. Kiütésekkel kezdődött, a májfunkciós értékei is rosszak lettek. Szerintetek?
- Kisfiam testén apró kiütések, mitől lehet?