Mit várhatok a kozmetikustól? (tudásbázis)
Teafaolajat használok tonizálásra, sebek kenegetésére, meg valami arckrémet is, ami szintén természetes alapú. bár ez hámlasztó hatású...
Valamint soha nem radíroztam a bőröm, javasolta, hogy vegyek drogériában, bármelyik jó, és hetente 1X minimum ajánlott radírozni...
Amúgy nálam eddig az arctisztítás eleddig csak a reggeli és esti arcmosásból állt....
Havonta nem árt elmenni. Aztán rendben lesz a bőröd.
És igen, szervi baj is lehet, de ha most voltál életedben először, akkor nem biztos, hogy az a baj, hanem csak a sok év alatt összegyűlt bajt kell orvosolni.
2 napja voltam először életemben kozmetikusnál....
Egy nagy problémám volt mindig is...a gyulladt, kinyomhatatlan pattanások...
Nos, a csaj ezeket is kinyomta, elég szépen, mert még én itthon "megerőszakolom" - tehát sérül a bőr, ő szépen tűvel megnyitotta őket, és csak egy kis varrat-pötty van ott...
Meg persze kinyomta az összes mitesszerem...beletelt vagy 2 órába...
De szerintetek mit remélhetek? Úgy értem, msot voltam először....lehet már évekkel ezelőtt el kellett volna mennem...
lehetséges, hogy most hogy megvolt a "szervíz" - jópár hétig/hónapig szép lesz az arcom? Vagy annyira nagy változást nem kell remélnem?
Persze az is lehet, hogy belső, szervi gond okozza a pattikat...de egyenlőre most kozmetikussal próbálkozom....mégegyszer tuti elmegyek...