Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát? (tudásbázis)
1 évet kéne rá várni.
Mondta, hogy addig nekem is lehet barátom...de amint lejár az egy év...dobjam ki.... :S
Mi van ha meggondolja magát....mert lehet h most még komolyan gondolja, de mondjuk talál mást később.... áááááááááá
mondtam neki h nem várok rá.... nem tetszett neki...
Azt mondanám, hogy jó. Utána nekiállnék kiszórakozni magam én is. És ha szórakozásom közben kiderülne, hogy ő még kis ő-nek is rossz volt, mert betoppan egy nagy Ő... akkor így járt... minek gondolkozott rajtam. :)
Komolyra fordítva: elfogadnám a döntést, nem várnám vissza, hanem élném tovább az életem. Aztán majd vagy ő lesz a párom, vagy más.
Mégis meddig kéne rá várni?
Ezt ő se gondolta komolyan.
Egyértelmű, nem várnék, menne tovább az élet nélküle.
Bármikor találkozhatsz a nagy szerelemmel, miatta ne szalaszd el, mert rá "vársz"...
Szia!
Biztos hogy én is szórakoznék:D
Ne már hogy te várj,Ő meg addig kiéli magát.Már bocs de ez valahogy nem fair:S
Neki idő kell ahhoz, hogy komoly kapcsolatba belemenjen, mert még túl fiatal.
Komolyan gondolta vajon, vagy miért mondta?
További ajánlott fórumok:
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Külön jár szórakozni! Belefér?
- Ha a párod kimegy szórakozni a városba a barátaival, és azok viszik a barátnőjüket de ő téged nem hívna. Mit éreznél?
- Elmennél egyedül discoba szórakozni nő/lány létedre?
- 15 éves kamaszt elengednéd szórakozni az éjszakába?
- Ha lenne egy barátod, akiről tudod, hogy ma látod utoljára - mit mondanál neki..?