Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tennétek a helyemben, mit csináljak? fórum

Mit tennétek a helyemben, mit csináljak? (beszélgetés)

1 2
7. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 11. 13:57

Ugyanezt megcsinálnám én is vele.

Ha úgy látod, hogy nem zavarja, vagy csak alig-alig, akkor ennek a kapcsolatnak nem sok értelme van.

Amennyiben valóban zavarja, sérti, bántja, akkor van értelme komolyan leülni, és megbeszélni, hogy te is elvárod tőle ugyanazt.

6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 11. 13:50
Röhögnék az egészen vele együtt. Tök vicces az egész úgy ahogy van. :D
2022. jan. 11. 13:43

Az ilyen szitu sosem fehér vagy fekete.Lehet először legyezgette az egóját és tényleg akart kicsit incselkedni veled.

Aztán volt ideje átgondolni,,meg nyilván látta a reakciódat és meggondolta.

Így lesz egy hülyeségből galiba.

2022. jan. 11. 13:41
Én is dumcsiznék az ellenkező nemű ismerőseimmel. 😄
3. cc7a88f96d (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 11. 13:40

Nagyon nem normális ez a viselkedés.Az oké ha az embernek vannak barátai,viszont ami flört jellegű,úgy hogy te vagy a párja,én szemrebbenés nélkül ráadnám a kabátot és lapátra vele.Meg ez a gyerekes megnyilvánulása is..megmutatom,de mégsem...na tudod..

Az csak rajtad áll,hogy naív leszel e vagy sem.Aki ilyesmivel szórakozik,csak azt bizonyítja,hogy nem érdekled eléggé.

Vagy jó vagy míg nem jön jobb?

2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 11. 13:39
Honnan tudtad meg, hogy ráírt valaki?
2022. jan. 11. 13:33
Sziasztok!Márciusban lesz egy éve hogy együtt vagyunk a párommal.Elvált én is elváltam.Természetesen vannak férfiak akik próbálkoznak de nekem a párom kell nem más.....Nos vasárnap ráírt a páromra egy nő a múltból,kérdeztem ki ő de nem válaszolt.Majd kicsit később csak annyit mondott hogy előbb kiélvezi hogy féltékeny vagyok és hétfőn megmutatja az üzenetet.Tegnap nem akarta megmutatni mert állítólag félreérthető az üzenet,ma már azt mondta hogy kitörli az nélkül hogy én láthatnám mert biztos félre fogom érteni!Nagyon szomorú vagyok és nem tudom hogyan kellene hogy reagáljak!?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook