Mit tegyek, ha tetszik egy meleg férfi? (beszélgetés)
A 100. hsz. és pont délben!
Nagy vagy! :DD
Mikor odakerültem a munkahelyre, pár buli után látszott, hogy van egy kolléga, aki aoha nem iszik egy kortyot sem.
Valahogy szóba került a többiekkel ez, és ők mondták, azért, mert alkoholista volt, és már letette a piát, nem akar visszaesni.
Kb. 4-5 év kellett, mire kiderült, hogy csak szivattak. Én meg tök megértő voltam a szóbanforgó kollégámmal.
Tudod, hogy derült ki?
Rákérdeztem.
Halálra röhögte magát. Persze, odahívtam a többieket is, mindenki röhögött, én is! Azt mondták, olyan kis fiatal, naiv voltam, hogy jólesett nekik megviccelni. Tényleg naiv vagyok, még most is. BD
Azért, ha úgy jön ki a lépés, nyugodtan rá lehet kérdezni : figyi már, te tényleg meleg vagy?
Ha az, akkor azt mondja, igen.
Ha meg nem, akkor megkérdezi, honnan szedted ezt?
Már, ha nem egy kamasz gyerekről beszélünk, aki még nem meri felvállalni az identitását.
Küld el neki a kollégával a telefonszámodat! Írd meg neki, hogy annyira kívánod, hogy bármit megtennél, ha csak egyszer is megcsinálna!
Ha jól értettem az eddigi hozzászólásaidból ez lenne a cél, ugye?
Igen, tehetsz róla. Az agyunkat is illik használni, ha már van.
Egy meleg pasiért odalenni kb. olyan, mintha egy világsztárért lenne oda az ember.
A meleg pasinak nem kell egy nő sem, a világsztárral meg nehéz olyan kapcsolatba kerülni, hogy bármi is legyen....
Lyézusatyaúristen!
Dézi, te vagy az???
További ajánlott fórumok:
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Tetszik a pincér!!! Mit tegyek? :)
- Mit tegyek!? Nagyon tetszik!!!
- Mit tegyek, ha látom, hogy a páromnak tetszik egy másik lány a baráti körünkből?
- Nagyon tetszik, de nem ismerem. Mit tegyek?
- Tetszik egy lány a barátnőmön kívül, de nem vagyok olyan srác aki sunyiskodik, hogy két lánnyal lefeküdhessen. Mit tegyek?