Mit tegyek, ha tetszik egy meleg férfi? (beszélgetés)
Azt sem artana megtudakolni, hogy a felhevult ferfiu melyik szerepben dominans :D
Ekeppen keszulhetne fel a vagyakozo holgy is :D
Tedd ki a melled (ha van), villantsd a segged! Ugorj a nyakába, dörgölőzz hozzá!
Ha ebből nem érti, hogy hogy magadra akarod rántani, akkor meleg.
Egy ember nem kutya, hogy uralkodjanak felette, hogy birtokoljak.
Az ilyen hozzaallastol isten mentsen!
Jaj már most honnan veszed,hogy neki nemibetegsége van? Azért ,mert meleg,lehet egészségesebb,mintte!!
Hogy szerzzem meg?
Lehetne inkább Daenerys Targaryen
Lenne 3 sárkányom... 😂🐲🐲🐲
Na az ilyet nem tudom felfogni.
Semmi bajom azzal, ha valaki meleg, vagy leszbikus.
Sajnos nem kevés olyan férfi van, aki nem meri felvállalni a másságát, alibiből megnősül, gyerekei lesznek, aztán borul a bili. Még ezt is megértem, hiszen a társadalomra nem jellemző a másság teljes elfogadása.
Egy volt kollégám elvett egy gyönyörű nőt. Boldogan éltek, született három gyerekük, hozzájutottak egy olyan családi házhoz, ami alól szinte már csak a kacsaláb hiányzott. Aztán egy véletlenül nyitva felejtett számítógépen döbbenetes chatelést látott meg a férj, Kiderült: anyuci 23 év csodálatosnak tűnő házasság után úgy döntött: inkább a nőket szereti.
Ennek 11 éve, azóta is együtt él a barátnőjével a családi házban, amit a férj rögtön otthagyott. Nagy mázlija volt, mert pár hónap alatt belebotlott élete igazi párjába, azóta együtt élnek, s három hét múlva össze is fognak házasodni.
De igen, persze hogy volt olyan...és nagyon nehéz volt rajta túltenni magamat, és nem is sikerült teljesen.
Viszont ha kiírod ide akkor írni fognak mindenfélét, nemcsak olyat amilyet szeretnél.
Ami nem válik hasznodra azt az elolvasás után felejtsd el és lépj tovább, az a legegyszerűbb.
Nem jelent semmit, hogy szerinted mennyire helyes.
A legtöbb meleg férfi iszonyúan jól néz ki, ráadásul tehetséges, intelligens is.
A helyedben nem forszíroznám a vele való kapcsolatot.
További ajánlott fórumok:
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Tetszik a pincér!!! Mit tegyek? :)
- Mit tegyek!? Nagyon tetszik!!!
- Mit tegyek, ha látom, hogy a páromnak tetszik egy másik lány a baráti körünkből?
- Nagyon tetszik, de nem ismerem. Mit tegyek?
- Tetszik egy lány a barátnőmön kívül, de nem vagyok olyan srác aki sunyiskodik, hogy két lánnyal lefeküdhessen. Mit tegyek?