Mit tegyek, ha a társkeresőn csak fiatalabb férfiak írnak? (beszélgetés)
Persze, persze, megvannak az örök fordulatok. :D Ilyen különleges/szép/okos lánnyal még nem találkoztam, ilyen gyorsan még nem szerettem bele senkibe. Csak olyan hihetetlen, hogy ilyen szövegeket bevesznek.
Egy átlagos 30 éves, társkeresőn posztoló nő már olyan mértékben társra és családra vágyik, hogy mindent hajlandó bevenni.
A komoly kapcsolat lehetőségének meglebegtetése olyan számára, mint bikának a vörös posztó.
Végül is, ha bekapják... a horgot, miért ne?
Én a 30 évest nem nevezném idősebb hölgynek, nekem az még (már) tűzrőlpattant menyecske. :)
Ha nem válaszolnál vagy visszautasítanád őket akkor nem írnának.Az idősebb hölgyeket a hiúságuk miatt szokták a fiatal srácok kihasználni, lehúzni, kifosztani, átverni.Annak ellenére hogy az idősebb hölgyek általában okosabbak,tapasztaltabbak mégis nagyon könnyű átverni őket, mert minden hazugságot elhisznek.Általában a csalódásokból csak nagyon kevesen tanulnak,akár 20-30 esetben is átverik a hiszékenyeket, a hazugságokat önmaguk meggyőzésével szinte mindíg elhiszik,ezzel segítenek a srácnak hazudni.
Ja, mondjuk nem 30 éves "lányokat" szoktak ilyennel etetni a 21 éves fiúk. :)
Erről csak személyesen tudsz meggyőződni :)
30 évesen ez már nyilvánvaló lehetne.
Azzzzzzz...nem igazán biztos...A pasik hajlamosak picikét..túlértékelni önmagukat...:)
Személyesen talán jobban megértik egymást az emberek, igaz hajlamos vagyok burkoltan fogalmazni néha. Referenciát tőlem kérhetsz, kérhettek :)
Ha úgy gondolod...:)
A "komoly kapcsolat" az csak csajozós beetető duma. Valójában dugni akar egyet, azt hiszi hogy úgy könnyebben fog.
Gondolod,hogy jobban,vagy ezt már megerősítette más is??? Kitől lehet referenciát kérni?:)
személyesen jobban kifejezném :)
Jaaaaaaaaaaaaaa! Hát látod te sem fejezed ki magad érthetően!:DDD
Nem dehogy is :)
Nekem egy hölgy társasága kellene :)
Neked is egy 21 éves fiú kel????????????
"csak miért nem válallaja fel nyíltan."
Na, vajon? Azért, mert ez pszichés/családi problémákra utal. Én sem hirdetném a helyében, hogy barátnő és anya kell egy személyben.
Feltéve, hogy valóban ez áll a háttérben, és nem pl. valami perverzió vagy éppen semmi különös, egyszerűen csak ez a korosztály jön be neki. (Na persze a perverziót sem hirdetném.)
Azt mégsem mondhatja,hogy figyelj,kipróbálnék egy idősebb nőt...Lennél TE az??? Hogy néz már ki???:))
Udvarias gyerek ember!:)
Semmi csak nem értem miért bizonygatja, hogy ő komoly kapcsolatban gondolkodik :) Tudatosan keresett meg holott pontosan látta a koromat :/
Akkor mi a probléma? Nosza!:))
én nem, de nem is tagadom :/
Te komolyabb kapcsolatot akarsz,egy 21 éves...(Bocsánat) gyerektől?
Nem először fordul elő, hogy fiatalabb fiúk keresnek meg társkeresőn. Most is így volt egy 21 éves srác (bár a koránál érettebb) megkeresett, hogy tetszem, ismerkedjünk. Egyszer találkoztam is vele. Jómagam a 30 - at töltöttem. És kérdeztem miért idősebb nőt keresett illetve már előzőleg levélben is kérdeztem, hogy látta e hány éves vagyok. Erre azt felelte, hogy igen pontosan megnézte az adatlapom. személyesen pedig, hogy őt nem érdekli ki hány éves csak, hogy szimpatikus e vagy sem. Én szerintem itt más is van a dologban, mint szimpátia(nem baj ez) csak miért nem válallaja fel nyíltan. (pont Tőletek kérdezem:) szóval biztos nem komoly kapcsolatot akar egy 10 évvel idősebb nőtől... ??
További ajánlott fórumok: