Mit tegyek ha a barátomnak kicsi a pénisze, és így nem élvezem vele a szexet, mert nem nagyon érzek semmit? (tudásbázis)
akkor úristen mekkora lesz egy normál 18 centis 5 év múlva?
az öreg pasiknak meg már a térdüknél kell hogy érjen!
marhaság! szerintem
Értem én. Nem is a pasi élvezete miatt írtam. Azért írtam, hogy ők is szeretik, hogy ne legyen félelmed megvenni, nem fog kiborulni azért. Hanem azért írtam, mert egy dildó/vibrátor mégiscsak, gondolom, nagyobb, mint a szóban forgó pali szerszáma. És ha jól irányítja, előbb-utóbb csak jó kéne hogy legyen... Szerintem...
Egyébként, ha aktívan szeretkeztek, pár év alatt 1-2 centit nőhet a szerszám. :) Legalábbis az enyémnél így volt... Mikor összejöttünk (17 éves volt, már akkor sem volt kicsi), x nagyságú volt, mostanra, 5 évre rá 1,5cm-rel nagyobb. :) Elég aktívak vagyunk... XD
Még mielőtt mindenki hülyének nézne, a magyarázat:
Ahogy a férfi izgalomba jön, a véredények megtelnek vérrel, megduzzadnak. Ha sűrűn duzzadnak meg, akkor lassacskán a szövet is "nyúlik", ez vezet a "növekedéshez". Ezt egy újságban olvastam. :)
be lehet azt is helyezni, de a lánynak jól fel kell emelnie a csípőjét, kb. mintha hátrabukfencet készülne csinálni. ha nem tudja tartani ezt a pózt, akkor 2 lehetőség van. 1) emelje a lábait, vagy az egyik lábát a feje mögé, és tartsa a kezével (a fiú is segíthet) vagy 2) párnákkal támassza meg a derekát. (javaslom erre a célra a tönkölypelyva párnát, mert azt nem lapul ki, hanem tényleg tart. mellesleg alváshoz is jó.)
ha végképp nem sikerül bevezetni, akkor helyezze a csiklóra és masszírozza azt, az is jó.
Szívesen várom az ötletedet, hogy egy 3-5 cm-essel mit tudnál kezdeni, amikor még be sem tudod helyezni?
Olyan figurát írj le nekem, hogy attól legyen a nőnek is orgazmusa!
Előre is köszönöm.
mi nem sikerült?hogy a kis péniszhez kicsi lett a hüvely is?? ez a marhaság!
az orgazmussal nincs gondom, sőt kis pénisszel sem, hálistennek!egyébként a méret számít, igenis
És akkor mi van, amikor annyira pici, hogy az "alagút" bejáratán se jut be, csak próbálkozik, de az az 3-5 cm, sajnos nem nyúlik tovább?
Voltál már olyan partnerrel, akinek kicsi volt? Vagy csak idézed a tanultakat?
A nők hüvelyfala pont úgy működik, mint a pénisz. Kellő izgalmi állapotban annyira megduzzad - és ezáltal az "alagút" olyan szűkké válik- hogy egy kisujjnyi méretű pénisz is betölti és képes izgatni, valamint kielégíteni.
Tehát tényleg nem a méret számít, hanem a nő khm... hogyis mondjam, begerjesztése.
További ajánlott fórumok:
- Szőke vagyok, de a barátomnak fekete hajjal tetszek és célozgat
- Mitől lehet ez a barátomnak a nemi szervén?
- A barátomnak azért nem kellett a csaj mert szűz volt, vagy mert engem szeret?
- A barátomnak daganat volt a veséjében. Kivették, de áttétek vannak. Meggyógyulhat?
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci
- A barátomnak van egy lány barátja és ezzel a lánnyal régen kapcsolatot akart!Mai napig találkoznak!Mit tegyek?