Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
Jaj,Szandi,most miért buktatsz le??? :((
:DDDDDD
Engem nem érdekel fizetett vagy sem. Azt se tudom , hogy igen és azt sem, hogy nem. Nem ismerem személyesen. Azért volt a bíróságon némi nyomás pénz nélkül is, az összes színész ott lobbizott S. mellett.
Azt viszont biztos elismered, hogy egy jó ügyvédhez pénz kell...nem kevés, ha nincs rá pénze valakinek akkor annyi, hacsak ki nem fog egy fehér hollót, aki lelkiismeretes, buzgó. Tudom hogyan zajlik (nem mindig) egy megegyezés ügyész és ügyvéd között.
Nyugi,van néhány,sőt!!! Itt tudják is páran,mert volt már,akinek ismerős segített ebben-abban.
És mivel rendőr a párom,már az alapoknál IS ott vagyok :))
Én nem utáltam, semleges volt a pasi, de undorodom a baleset után ahogy a dolgokhoz állt.
Sosem irigyeltem senkitől pénzt, ha hiszed, ha nem.
Attól, hogy nem irigyelem azért tisztában vagyok vele, hogy a pénz sok mindent megold...és a jó összeköttetések. Ez tény és nem elfogultság.
tudnék páresetet sorolni, de itt nem szabad.
Pont jót hoztál elő!!!!!!!!!!!!!!:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Tasnádinak Sthol patkesz a bokájáig se ér fel. Nem jó példa. Tasnádi nem egy piti ember.:))))))))))))
Nem mi élünk vele,nem mi adunk neki munkát!Sem ítélkezni,sem felmenteni nincs jogunk.
Ne nézd a tv-ben,ne menj el a színházba,ennyit tehetsz.
Hát ez az...Szerintem,meg nem normális....Azt hiszi,neki mindent lehet,mert az ő kis lelke,művész lélek,akit ugye nem lehet földi halandóval összehasonlítani...
Nekem,mint SZÍNÉSSZEL nincs vele bajom,sőt! Nagyon tehetséges! De egy emberi nulla!!!
További ajánlott fórumok:
- Stohl András és a Való Világ 4
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót?
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház vélemények
- Stohl Andrással álmodtam. 😄🫢