Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
Így is kell, hiszen ezek után nyilvánvalóvá vált számára, hogy bármit megtehet :-(
Szomorú!!!!!!!!!!
biztos egy rémálom ez az egész...
de a rehabon is, mikor egy ilyen drogos őrült frontálisan Neked megy:((
Egyszerű ember többet kapott volna, min. 2 évet.
Én nem ítélkezem, remélem tanult belőle egy életre és nem veszélyezteti más életét!!!
őszinte leszek: én is örülök, hogy kint van. Elég volt ennyi neki, mi el sem tudjuk képzelni, milyen egy ilyen hely.
Nem nagyon kedvelem a figuráját, színházban még nem láttam, műsorvezetőként nem lopta be magát a szívembe. De letöltötte, amit szabtak rá.
Nem kell tovább csámcsogni rajta.
Két össze nem függő hír...
Letöltendő börtönt kaptak a balatoni orvhalászok, az ítélet értelmében elkobozták a kishajót is. A rapsicok több mint félmillió forintos kárt okoztak, fejenként 1-1,5 év börtön vár rájuk.
Stohl András a tavalyi részeg karambolja után visszaesőként 10 hónap börtönt kapott jogerősen, legkorábban 5 hónap múlva szabadulhat.
Nem akarok Buci véréből inni, de érdekes ez a magyar joggyakorlat...
Basszus, ott csücsül a börtönben, nem lehetne már leszállni róla?
Nem igazán hiszem, hogy a pillanatnyi helyzetét bárki elcserélné a sajátjára.
Pénz beszél, kutya ugat;)
Az okmányirodának kell megküldeni, ők intézkednek a rendszerben történő átvezetésről( korlátozás).
Azt hittem, a bevont jogsikat egy iratszekrényben őrzik, erre kiderül, hogy az előadó zsebében ;)) Tűrhetetlen a yard lazasága :P
:)
Méghogy nem kivételeznek vele! Ötödikén ment be, és huszadikáig már megvolt az első beszélő. Mikor az én testvérem került be, két hónapig nemhogy beszélő nem volt, de azt sem tudtuk hova vitték, semmi kapcsolatunk nem volt vele, még levélben sem, és ahogy tudom ez a többi rabnál is így volt. Meg válogatnak hogy kikkel kerüljön össze, nehogy inzultálják? Mi ez, ha nem kivételezés?!
Szerintem Stohl kevesebbet kapott, mint amennyit érdemelt. Nem tudom sajnálni.
Érdekes missanonim véleménye, miszerint Ő nem "valós bűnöző"...
De az, ráadásul visszaeső is.
Az nem érdekel, hogy mennyi pénz van a számláján, egyáltalán nem az ügyhöz tartozik.
Részemről azért vagyok itt, mert egyrészt szórakoztat, másrészt mert nekem is van véleményem, mint itt sokaknak, és azt a véleményem hangoztatom, hogy nem igazságos az, hogy valakit azért mert közszerepló (fehér bőrű, fekete hajú, buddhista, postás, rendőr, vasutas stb.) más mércével mérjenek, sem akkor ha ez a mérce kedvesebb, sem ha kegyetlenebb, mint az átlagé. És egyre inkább meg vagyok győződve róla, hogy itt a mérce keményebb volt. Egyébként különösebben nem érdekelt a művész úr, néha láttam itt-ott, de sem rajongója sem ellendrukkere nem voltam /és nem is leszek/
Az nem érdekli, aminek nincs köze az ügyhöz.
Az, hogy nem ismered pontosan a Btk-t, nem baj. Itt rengetegen ismerik, többen adtak volna Stohlnak 10-15 évet, szóval van kitől tanácsot kérni.
Nem értem, ha semmi sem érdekel miért vagy itt?
Bocs, hogy nem ismerem a btk. pontos megfogalmazását, de lehet belekötni.
További ajánlott fórumok:
- Stohl András és a Való Világ 4
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót?
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház vélemények
- Stohl Andrással álmodtam. 😄🫢