Mit lehet tenni a túl sötétre sikeredett hajszínnel? (tudásbázis)
Nem szeretném megtartani ezt a színt. :) Ridegíti az arcom, kicsit, mintha betegnek tűnnék tőle, sápaszt és nem illik hozzám.
Az itthon festésről annyit, hogy simán nekiállok, sokszor festettem már magam fodrászi, professzionális festékkel a hajam és sosem volt gond belőle, néha még jobban is sikerül, mint a fodrászé, nem lesz olyan foltos (a fodrászom állandóan kapkod, nem figyel stb...) Ezutóbbinak eredménye a ronda, túl sötét hajam is. Gondoltam, ha már vágatni megyek, be is festheti, előtte mindig itthon festettem már 1 éve kb, mert előtte is mindig elcseszték a fodrászok. Mikor én festettem, mindig jó lett, de ez most kicsit magas nekem. Valószínűleg a 6-os színmélység 9%-os oxival jó lenne, de félek, hogy foltos lesz.
A fodrászom túl sötétre festette a hajam. Eddig mindig 6-os matt festékkel lett festve az amúgy 3-4-es árnyalatú hajam (szóval világosítva lett 2-3 árnyalatot). Most egy kicsit sötétítettem volna rajta, azonban az 5-ös színű festékkel szinte fekete lett a hajam mindenhol, sötétebb lett még az eredeti hajszínemnél is (olyan 2-3-as lehet most). Hogy világosíthatnám vissza, olyan 5-ös 6-os színmélységűre a hajam? 6% vagy 9%-os oxigenta kell hozzá? Egyébként nem lesz így foltos a hajam?
A segítséget előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Őszülő hajat sötétre festeni?
- Kicsit sokra sikeredett a muffintésztám és elfogytak a papírjaim... valami ötlet?
- Tudtok nekem olyan progit mondani, ahol meg tudom nézni magam más hajszínnel?
- Szerintetek mi a neve ennek a hajszínnek?
- Tudtok olyan oldalt, vagy programot amivel meg lehet nézni, hogy nézne ki az ember más hajszínnel vagy frizurával?
- Létezik a neten olyan program, ahol feltöltött fotóval megnézhető, hogy néz ki az illető más hajszínnel?