Mit lehet kezdeni egy 400 négyszögölös kerttel? (tudásbázis)
Gyümölcsfákat, ha nincs időd, kicsi konyhakertet...sztem. egy akkora kincset bűn nem kihasználni.
Szomszéd kerítése elé örökzöldet.
Ha nem akarsz sokat nyírni, csak annyi füvet, amit ki is használtok, a többi részre örökzöld és lombhullató bokrokat,alattuk a gaz sem nő. Térburkolat sem rossz a fennmaradó részekre.
A vadszőlővel vigyázz,mert ha meggondolod magad az kiírthatatlan.Vagy legalább is nagyon nehezen.Mindig előjön valahonnan.
És ráadásul télen eldobja a leveleit.
Húúúúú!
Mit is!???
Hmmm.
Medence, napozó, kerti grill.... :)))
Vadkenderrel körbe, hogy haszna is legyen! :DDD
Igazándiból én körbe gyümölcsfákat tennék, csemegeszőlőt, ribizlit, málnát meg hasonló finomságokat.
És igen! Egy kis konyhakertet!
Én imádom, már amikor nem úszik a belvízben az enyém.
Ettől a köcsög belvíztől kihaltak tavaly a kis gyümifáink! Úgy sajnálom őket! :(
Két éve annyi paprikám volt, hogy szatyorszámra osztogattam a "nagyon rendes" rokonoknak...
Meg lett 1,75 dkg őrült paprikám! Most is azzal főzök! :)
Én imádom a kertet, nyugtat a kerti munka, és látványos, hasznos is.
Ja igen!
És napramorgót mindig vetek, mert az akkorát dob rajta! Király! :)))
kedves fórum indító!
először is attól függ,hogy milyen a talajszerkezet van- e közművesítve ill.(kialakítható)...infrastruktúra...?ha ez meg van akkor lehet tervezgetni...:)ja és persze sok sikert,kitartást hozzá...
nekünk fele konyhakert fele füvesítve, "parkosítva" (ha a sziklakert és kertitó azt jelenti)
Ha a szülők nem segítenének nem tudnánk rendben tartani. Ha időd engedi, sokmindent tudsz csinálni. Ha nem akkor füvesítsd be és vegyél egy fűkaszát vagy egy profi fűnyírót. A gyümölcsfa sem rossz ötlet.
ha hajlandóságot van, kérdés, van-e időd
vized stb
az attól is függ mennyi a hajlandóságot művelni
mert lehet parkot is
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Mit lehet kezdeni egy önző férjjel?
- Lehet újra kezdeni a csalódottságból?
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Hogy lehet újrakezdeni ebből?
- Mit lehet kezdeni egy makacs, akaratos, öntörvényű férjjel?