Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit lehet csinálni natúr Cornflakesből, a tejbeáztatott reggelin kívül? fórum

Mit lehet csinálni natúr Cornflakesből, a tejbeáztatott reggelin kívül? (tudásbázis kérdés)


2010. aug. 20. 02:03

Olvasztott csoki,esetleg hozzá még kókuszreszelék,vagy mazsola,összekevered és apró halmokat teszel alufóliára vagy sütőpapírra.Ha megkeményedett,lehet ropogtatni!

Nálunk ez mindíg bejön vendégváróként!

2010. aug. 20. 00:13
Igen, ezt a panír dolgot az egyik főzőcske műsorban bemutatta Buday hogyishívják is...
17. globus (válaszként erre: 7. - Mildora)
2010. aug. 19. 22:23
Ezt igazolni tudom, tökéletes, ropogós panírozás készül belőle.
2010. aug. 19. 22:22

Joghurtba vele! Mehet mellé bármilyen lekvár, nagyon finom. Panír helyett is használható.

Egy ismerősünk készítette úgy, hogy a húst beleforgatta a lisztbe, majd fokhagymás joghurtba, végül a finomra tört gabonapehelybe. Mmmmmmm;)

15. 7abca51b0b (válaszként erre: 14. - 36a26f5226)
2010. aug. 18. 18:48
Köszönöm :D
2010. aug. 18. 00:43

Pné Veronika -nak vannak kitűnő recept naplói, ebben láttam egy Cornflakes-es receptet, nagyon fini lehet, és gusztusos már a képen is:


[link]


3226-3236. bejegyzésig van, hogy mit lehet még vele csinálni, nagyon finom édességként...


Érdemes megnézni, és nemcsak ezt a naplót, hanem az összes többit...


És van neki főzőcskés klubja is...


Nagyon hasznos, rengeteg finomabbnál finomabb recepttel, a naplói képekkel...

2010. aug. 17. 17:37

Kukoricapelyhes falatok:


Hozzávaló:100 g mazsola,4 ek. rum vagy aroma,125 g vaj,80g porcukor,150 g liszt,1 teásk. sütőpor,1 tojás, 100 g kukoricapehely,fél teásk.fahéj


A mazsolát rumba (vagy aromába áztatjuk)A vajat habosra keverjük a cukorral.A sütőport összekeverjük a lisztel,és a tojással.


A durvára darált kukoricapelyhet a rumos mazsolával és fahéjjal együtt apránként adjuk a cukros vajhoz,majd az egészet összegyúrjuk.


A tésztát diónyi darabokra osszuk,sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk,kicsit lenyomkodjuk a tetejét,és 170 fokon,10 percig sütjük.

12. Tina87 (válaszként erre: 10. - Beate79)
2010. aug. 17. 12:32
Ez nagyon jó, ezt én is leírtam :)))
11. 7abca51b0b (válaszként erre: 10. - Beate79)
2010. aug. 17. 12:29
Hú, de jó ezt leírom! Kösziiii! :)
2010. aug. 17. 12:12
Fenyőtoboz:25dkg ráma,6 ek. méz,5 ek.cukor,10dkg.csoki,2ek.kakaó.Ezeket egy lábasban összeforralom.Amikor felforrt belekeverek 20dkg.cornflexet.Citromfacsaró belsejét megtöltöm vele és azonnal kifordítom.Dermedni hagyom.
2010. aug. 17. 11:45
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :*
8. Mildora (válaszként erre: 3. - Tina87)
2010. aug. 17. 11:44
Megelőzött!:-)
2010. aug. 17. 11:42

Szia!

Én már hallottam egy ismerősömtől,hogy kicsit összetöri,és a rántani való husit(a zsemlemorzsa helyett)azzal panírozza be.

2010. aug. 17. 11:37
Okéééé, már is okosabb lettem!!! :D
5. 090716 (válaszként erre: 3. - Tina87)
2010. aug. 17. 11:36
Ez így nagyon fini, és egészséges, de bármilyen gyümijoghurtban is jó.
4. 7abca51b0b (válaszként erre: 3. - Tina87)
2010. aug. 17. 11:36
Óh, hát ez kitűnő ötlet morzsa helyett teljesen megfelel?
2010. aug. 17. 11:35

Panírozni vele a húst :)

kicsit megtöröd jobban és abba forgatod bele.

2010. aug. 17. 11:35

Sziasztok!


Van egy csomó natúr Cornflakes-em, kb. 1 kg. Csupaszon annyira nem szeretem, mert tejjel elég íztelen. Van-e ötletetek, hogy mire használhatnám fel? Ha nem is egyszerre, csak szépen lassan, mert így itt megy tönkre.

2010. aug. 17. 11:34
Mit lehet csinálni natúr Cornflakesből, a tejbeáztatott reggelin kívül?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook