Mit kezdjek az életemmel? (beszélgetés)
2. 44b8637c85 (válaszként erre: 1. - Lylus)
2012. jan. 15. 12:15
Keresd meg mi a probléma? Ha már 5X próbáltad és nem sikerül, akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Ezt kellene megkeresni. Az egészre pedig nem mint problémára tekinteni, hanem megoldandó feladatra. Addig keress más munkát amit anélkül is végezhetsz, azzal megteremted hogy mehess tanárhoz vagy kérhess segítséget. Ha éjt nappallá téve tanulod és nem megy akkor valahol súlyos hibát követsz el... próbáld megtalálni miért nem sikerül a vizsga!??!
1. Lylus
2012. jan. 15. 12:13
Ahhoz, hogy megkapjam a jogi diplomám, már csak az írásbeli nyelvvizsgám hiányzik. Ötször voltam már írni, de sajnos sikertelenül. Gondoltam arra, hogy kimegyek német nyelvterületre, mint au pair, m nem tudok egy különtanárt megfizetni. De sajnos ez a megoldás sem akar összejönni. Az otthon tanulom a németet sem megoldás, m ezt is próbáltam már. Próbáltam különböző típusú vizsgát is és arra jöttem rá, h még mindig az a legkönnyebb, amit először és sokszor próbáltam. Hiába van szakmám, nem kapok állást, az elmúlt egy évben folyamatosan próbáltam és 95 %-ban nem jeleztek vissza. Egy éve már itthon ülök és az életem arról szól, hogy németet tanulok, próbálok megoldást keresni a problémámra és semmi életem sincs. Szerintetek mit tegyek? Volt már vki hasonló helyzetben? Mit csinált? Köszi előre is a segítséget! :)