Mit gondolsz a dohányzókról? (beszélgetés)
Jó akkor százezerből egy :)
Igen, tehát dohányoznom kéne, hogy ne legyek beteg :) biztos ami biztos :)
Na, ne túlozzunk. Több mint millióból egy :)
Nekem már olyat is magyarázott vki, hogy engem azért károsít a dohányzás, mert azt hiszem, hogy árt nekem. Neki jól tesz, mert ő meg úgy gondolja :D
Én jártam már boncoláson, nálunk anno "kötelező" volt :) Láttam dohányos tüdőt, fogtam is... De sajnos annyira nem volt elrettentő, engem az ilyen dolgok sajna nem sokkolnak... lehet EÜ-s betegség, de simán végignézek egy boncolást. Ellenben ha egy kutyát bánt valaki, tuti sírvafakadok... Rosszul vagyok összerakva :)
(a hülye beszólásokat erre a kommentre köszi nem kérem)
Pedig biztos sokan leszoknának, ha végignéznének ilyen sokkoló filmet.
Uri Geller is sokkolta annak idején a nézőket egy dohányos hulla szürke tüdejével...
Ma reggel az egyik rádióadón volt egy hir, miszerint az EU besokallt és be akarják tiltani a dohányzást nyilvános helyeken, magyarul már csak otthon lehetne dohányozni. Erre várták a reakciókat, sajnos abból nem sokat hallottam, csak egyet, miszerint egy orvosira járó diák azért szokott le a dohányzásról, mert végignézte egy hulla boncolását (aki életében dohányzott) és állitólag borzalmasan nézett ki belülről. MOndták is, hgy azért nem kivánják mindenkinek hogy ilyen sokkoló esemény miatt szokjanak le a dohányzásról :-)))
Viszont az igaz, hogy a problémák orvosolására nem a dohányzás a megoldás!
Az átlagbérrel kapcsolatban lehet, hogy igazak a statisztikai adatok, mert benne van a vezérigazgatók bére is, de ha körülnézek a környezetemben, akkor nem jellemző egyáltalán az a bér, amit irnak.
Én a bankszférában dolgozok, jók a fizetések, de sokaknak még itt sincs annyi, mint amit irnak.
Hát még máshol a minimálbérrel...
A nagyapám ivott mint a kefekötő,füstölt mint a mozdony 83 volt mikor meghalt!Doki nem látta.
A szomszéd nem ivott nem dohányzott 43 volt mikor elment!
Szerintem egyén függő.