Miskolc: Megye Vs.Semmelweis (beszélgetés)
Szia Csinicsaj!
Itt a volt kórházi lakótárs.Ha belegondolok te tényleg nagyon megjártad, még az orvosoddal is.Nehéz megmondani kinek mi a jó.
A hely tényleg gusztustalan,de én nem csalódtam legalább a dokimban!
Jó volt veled lakni!
Sziasztok!Én az első fiammal a terhességet a Semmelweisben kezdtem,de rengeteget hibázták, így még szülés előtt átmentem a Diósgyőri Kórházba, de azt ugyebár bezárták.Az elmúlt másfél évben a Semmelweis volt ott, míg felújították a helyén, ugyanazokkal az orvosokkal akikkel gondom volt anno.Most nemrég költöztek vissza!
A rossz élmények miatt, valamint egy szupi Doktort követve a Megyeiben szültem, bár nem öt csillagos nekem az orvos volt a fontosabb!Nem csalódtam, sőt, csak pozitív élményeim vannak.
Szia!
Én 20 hetesen voltam a megyeiben 4 napra befektettek! Borzalom!!!!! De váltottam mert az orvos akihez jártam nem válallta el a szülést! Mondván nem végig a magánrendelésére jártam!
Végül a vasgyáriban szültem és nem bántam,sokkal jobb!!! Ott embernek tekintik a kismamákat!!!! És egy sokkal jobb orvost választottam!!!
Csak a Semmelweis!!!!!!!!!!!!!!!!
A legszebb élményben volt részem!Csak oda mennék legközelebb is!
Sziasztok!
Még odébb van ugyan a második babánk, de érdekelnének a tapasztalatok, hol jobb szülni?
További ajánlott fórumok:
- MISKOLC - Semmelweis Kórház - TAPASZTALATOK
- Meddőségi Ambulancia Miskolc Semmelweis Kórházban
- Mikor költözik vissza a miskolci Semmelweis korház szülészet nőgyógyászata?
- Tapasztalatokat szeretnék kérni a Miskolci Semmelweis Kórház Meddőségi Ambulánciájával és az ott rendelő orvosokkal kapcsolatban.
- Kinek mi a véleménye a Miskolci Semmelweis Kórház Pszichiátriai osztályáról?
- A hálapénz intézménye a miskolci Semmelweis kórház terhesgondozásán-szülészetén