Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
"az almának hanyas update kódja van?"
istenem..most eszembe jutnak az éhező gyerekek..
mit megadnának egy falat 1-2-3-28-as kódú kajáért..:(
ja..ahhoz nem tudok hozzászólni..
még egy műsort sem láttam belőle,pedig megy már több éve..(vagy nem?:O)
Ja, meg a 23 kilós kölykömet cipelem esténként egyik szintről a másikra - igaz nem magas sarkúban :D
Meg aztán a jógamatracomat sem láttam már jó ideje :/
persze hogy kibírod! Minél előbb menj el, mert ha tartáshibád, ferdülésed van és elhanyagolod úgy fognak idomulni a csigolyák, kikopnak és akkor már csak segíteni lehet a bajon, megszüntetni nem :S
Én is a csodadoki szerint az utolsó pillanatban mentem :) engem nemis rendelt vissza, de azért fogok menni majd valamikor az év végén, mert tényleg jó volt
Húgom viszont tavaly bukott a lóval, majdnem kitörte a nyakát, valamelyes össze-, elcsúsztak a csigolyák és mondta neki a doki, hogy előbb kellett volna menni, mert már kikoptak, plusz a sava is azért marja a nyelőcsövét, mert a gyomra is "felcsúszott" a bukás miatt, meg visszaropogtatta húgom évek óta nem mozduló 2 kislábujját, arra anno még a ló lépett rá :D (ja és hogy mi a nyavalyád a szemedből mondta meg még mielőtt hozzád ért volna vagy egyáltalán elmondhattad volna miért is jöttél, én nem nagyon hiszek a hókuszpókban, de mikor elkezdte mondani hogy 6-7 éve mellcisztám volt, meg hogy most épp odavan a gyomrom, szétcsap az ideg és hogy az egyik orrlyukam mindig eldugul akkor azért elcsodálkoztam... és tuti érti a dolgát, mert korlátlan mennyiségű futásra és kávéra ítélt :D másrészt eltiltott a szénsavtól, méztől amit évek óta rühellek is
Ja és ami az abszolút csoda, már fül-orr-gégészhez akartam menni az orrlyukdugulással, mondván biztos orrsövényferdülésem van, mint kiderült nincs, az egyik nyakcsigolyámnál kattintgatott mikor mondta, hogy na most ki fog dugulni az orrom :D és azóta is tökéletesen szelel mindkettő, pedig futásnál már tényleg akadályozott. Szóvl egy jó csontkovács csodákra képes
a csontkovácsolás? Nem, nekem egyáltalán nem volt brutális, de ez függ az állapotodtól, húgom -állítása szerint- félig belehalt, de ő nyápic is.
Persze volt 1-2 pont ahol rendesen felszisszentem és utána még fájt is érintére 1 napig, ahol durvábban kovácsolt, de hidd el ahogy kijöttem a rendelőből tök jó volt, pl olyan szögben tudtam fordítani a nyakam, amilyenben fájdalom nélkül már rég nem, sokkal jobb volt a tartásom is, nem fáradtam el úgy gerincileg pedig utána magassarkúban trappoltam még jó 3-4 órát :) nesze neked gerinc
te is?
Én olyan 2 hete csontkovácsoltattam meg magam, hááát kb eddig tartott :S óóó de jó volt utána, napokig olyan jól és kipihentem ébredtem, mint évek óta nem
Talpmasszázst viszont nem bírom
Ezt nevezem én seggnyalásnak!!
Ami a nyelveden van, az nem milka csoki nyuszika!!
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?