Mire gondolsz MOST? (beszélgetés)
"A kísértéstől csak úgy szabadulhatunk meg, ha engedünk neki." :)
Oscar Wilde
Feladtak nekem egy levelet.
Boríték Norvégiából, benne jól kivehetően lötyög egy bankkártya. Vajon megkapom?
úr isten,hogy ez mekkora parasztság..visszamegyünk a múlt rendszerbe?milyen dolog ez,hogy már megint járások vannak?és akkor mondanám,hogy nem tudnak a világon semmit.
komolyan mondom..nekem annyira elegem van.(
mondja a nő,hogy itt vagyunk a 67-es szobában..mondom én értem..de hol az az itt?
jézus az égben.(
jányok..valaki értelmes elmagyarázná nekem,hogy hogyan zajlik egy lánykérés?gyűrűvétel,húzás stb..ki kinek mit vesz meg?vagyunk itt két kis hülye és nem tudjuk mit hogyan kell csinálni..nem egy helyről valóak vagyunk mindenkinél más és más a szokás a hagyomány..meg akarja venni mind a négy gyűrűt,de abba én nem megyek bele..hát Ő hogyan vegye meg saját magának a jegygyűrűket?az nem jegy váltás..
istenem..soha nem gondoltam volna,hogy ennyi cécó lesz ,mire összekerül az ember gyermeke.(
További ajánlott fórumok:
- Kire gondolsz most?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Van-e szomorú karácsonyi élményed, amire fájó szívvel gondolsz vissza?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?
- Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?