Mínusz 20 kiló diéta nélkül! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mínusz 20 kiló diéta nélkül!
Hát hála istennek rajtam csak max 10 kiló plusz van, de az már évek óta! Szivat, egyfolytában, és nincs erőm néha hogy lemenjen!
Tehát a fénykép annyira nem hatásos, mert annyira látványosan nem híztam, csak tudod én érzem!
a párom csipkelődése, na az motiváció a javából! Ne tudd meg milyen rém gonosz tud lenni! Folyton csipked, és mikor mondom neki hogy most mit csipked, akkor azt válaszolja, hogy ő csak zsírmanót próbálja elüldözni rólam, nehogy kárt tegyen bennem! :DDDDDD
Hat igaz,a kezdet az ami nehez:)JO otlet az az edzeterv otthonra,mert sokan nincs ahova jarjanak!Es minden edzes utan piros pontot kell rakni,ha elmaradt akkor feketet.De csak pirosak szabd legyenek:)Erdemes meg egy regebbi fenykepet kitenni magunkrol,hogy lassuk milyenek leszunk,sztem segithet ez is:)
Nalunk nagy vihar van:(De holnap majd sutni fog a nap:)
hát én is remélem!
amúgy az otthoni tornával kapcs. egyet értek! Én most a teljes elsunyizás csapdájába estem! :D
De rájöttem hgoy csak elkezdeni nehéz! Volt pl. egy 6 hetes edzéstervem! Amíg az tarott , kiválóan betartottam! és le is fogytam 7 kilót! De vége lett, és nekem is! :DDD mindent visszahíztam! Most újra el akarom kezdeni ,de még nem sikerült! De nem adom fel! viszont ha elkezdem, akkor az isten sem állít meg! Lefogyok , és csini leszek, viszont nem szabad abba hagynom!
látod Tulipán?? ez a lelekesedés a cikked műve, na meg a napsütésé! :DD
Hat ha otthon tornaszol,akkor duplan gratulalok!!Ahhoz aztan tenyleg hihetetlen kitartas kell,hogy folyamatosan tudd csinalni,en is tornaztam itthon regebb,de tudod,az ember hajlamos elsunyizni jo par alkalmat,aztan az egeszet:D
Hajra!!!
:)))en is abba estem volt anno,de mar kimasztam,koszonheto a sportnak.
Remelem nem hal ki ez a forum,es jovunk!:)
Én még nem szültem, de tök jó látni, hogy sok kismama milyen lelekesen fogyizik együtt!
ha majd szülés utáni depibe esem és önsajnálatba keveredek, akkor is legyetek itt és szedjetek ki belőle! ok?????
:DDDD
Szia!
Gratulálok az eredményeidhez, próbálom követni a példádat, cak én az itthoni mozgást választom, sajnos kis faluban nincs lehetőség aerobic-ra, és a közelben sincs ilyen, remélem azért így is összejön!
Jaj de orulok,hogy sikerult jokedvet csinalnom nektek is:)))
En ma is megyek tornara,hu,alig varom,szuper lesz,ismet egethetem a zsirt es uj erore kapok:)
Latom azert itt tobben szep eredmenyt ertek mar el,gratulalok,jo is amikor egymast tudjuk lelkesiteni!
Ez nem semmi, én is csak gratulálni tudok!!! :D
Én is hasonló sikerre számitok. Áprilistól aerobicra váltok (most edzőterembe járok), én is heti 3 alkalommal szeretnék járni. 70 kilós vok, nyárra szeretnék leadni 8 kilót, a 172 cm magasságomhoz a lelki békém kedvéért el kellene érnem a 62 kilót. Emellett meg szeretném a csipőmet 100 alá vinni. Aki tartja az aerobicot, kikérdezgetett, azt mondta, a kajával minden OK, csak igy tovább, és azt is mondta, hogy reális, és legfőképp MEGVALÓSITHATÓ célt tűztem ki magam elé. Remélem, nekem is sikerül. :)
Orulok,mert a cikkemmel az volt a celom,hogy fellelkesitsem a fogyni vagyokat egeszsegesebben,koplalas nelkul.Mert amugy maskepp nem is lehet:)
Es a konyvnek mi a lenyege?
Sajnalom,valoban igaz,hogy a ferj tamogatasa is nagyon fontos,maskepp nekem sem sikerulhetett volna,mert nem minden ferj maradt volna mindne masodik este a gyerekekkel...es a biztato szavak sem utolsok!
Es ha egyedul is megcsinalnad?Vagy komolyabban is problemazik?
Szia!
Gratulálok Neked, én is most ezt a vonalat követem, mert akéármivel próbálkozom nem segitett. Nekem Edita Sipeky könyve is ezt a "nem megterhelő" bevállalható fogyási módszert sugallta, de örülök, hogy hasonló módon de tényleg igy is lehet. Megerősitettél, köszönöm. remélem végre Nekem is sikerül :)
Egyelőre legyen jó idő, ami késztet rá, hogy elkezdjem, attól úgysem félek, hogy túl gyors leszek... :))
Első körben (pont ettől a héttől) elkezdtem arra odafigyelni, hogy édességet ne egyek. Ez nálam elég nagy változás már önmagában, mert alapjáraton nagyon sok édességet ettem :( Így most ez az elsődleges cél, és ha már úgy érzem, hogy túl fogom élni, akkor jöhet egy következő lépés. Igaz, az édességet leszámítva nem lehet azt mondani, hogy sokat ennék, és a műkajákat is kerülöm, amennyire lehet.
Szia!
Nagyon köszönöm hogy válaszoltál:)Mint már írtam megmértem magam de azóta még nem mertem.NAgyon megköszönném ha elküldenéd nekem az étrendet :)
Mégegyszer GRATULÁLOK
Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat :) Nagyon jól esett.Már nagyon megszálltoja lettem mert folyton lesem a tükörben vajon változik-e valami :P
Méreckedtem mikor elkezdtem de azt most még nem merek :)
Szia!
Gratulálok én is a kitartásodhoz, valóban nagyon csinos lettél, meglestem a képeidet:)
Azonban felmerült egy kérdés, hogy a bőröd nem lötyög nagyon ekkora fogyás után?
Amugy a sajat napi etrendem kialakitasahoz innen vettem az otleteket,Bettypoop irta es szerintem ez az idelais:
További ajánlott fórumok:
- Norbi update-s diéta, norbis termékek nélkül
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- 5 faktor diéta - fogyás szenvedés nélkül
- Zabpehely diéta.. napi 1kg minusz..holnap kezdem..ki tart velem? :)
- Hét napos diéta – kilenc kiló mínusz
- 2 hét 4 kiló mínusz egészséges téli diétával - ki tart velem?