Minden anyuka és leendő anyuka jöhet :) (beszélgetés)
hát én is reméllem!!!
nem tudom mi van a harmincasoknál is 4 babó beteg már:(
Na!
Most olvasom hogy mindkét Géti is lázas!
Mi van valami járvány?
Reméljük Patriknak tényleg csak a foga!
Szia!
Köszi addig mig a pici mozog és nővőget és még jól is érzem magam addig nem parázok (bár ez nem igaz de probálkozom)
sziasztok
manócska kitartás, én nov 27 re voltam kiirva és dec 1 én szültem, anyu azt mondta h ugye én október végén születtem és azon nyáron mikor másfél éves voltam akkor szoktam rá a bilire, én is ugy tervezem h tavasszal neki állunk próbálkozni a bilivel.
Nekem mennem kell, mert nem haladok ha itt ragadok!
Jó éjt Nektek csajok no és jó dumcsizást ☺
Majd ki alakul minden!
Mi is tervezzük a másodikat,de még nagy bennem a félsz!
Az egyik felem nagyon vágyik rá,a másik meg totál be van tojva és csak a fel merülő problémákra tud gondolni!
De azért ha már ott tartanánk tudom hogy nagyon jó lenne,el szálnának és nem számítanának a borús gondolataim...
Szia!
Én nem szólok én még csak pár perces vagyok:):)de jó dumcsizni!!!
Szia Julika!
Mi újság?
Örülj neki!
Akkora heg van a bikini vonalnál:(
Azért nem panaszkodhatsz nagyon kis ügyin gyorsan bele jött!
Remélem nállunk sem lesznek gondok!
De azért jobban örültem volna ha ez a bilizős időszak valami melegebb évszakra esik, Dorka január február környékén lesz másfél éves kora körüli,úgyhogy lehet mi ki tóljuk a tavaszig ezt a dolgot!
Jobb időben kevésbé kellemetlen szerintem egy pisis gatyó és cserélni is könnyebb kevesebb réteget!
ÓÓÓÓÓ mami!!Én is már most ezt utálom hogy mikor hogy hova rohanjak hova tegyem a lányomat stb
Nórámmal 27lre voltam kiírva és 7órát húztam rá igy azt hittem most is igy lesz!!De még azt se tudom majd mikor kezdjek el készülödni :S
Én is tök ideg voltam a 43 héten szültem császárral!
Addig ment a vacila.hogy mi legyen,a végére ár nagyon elegem volt!
Volt úgy hogy másfél évesen csak hülyeségből rátettem és mivel új volt neki pont véletlenül belepisilt!!De kb 2hónapja megy intenziven a bilizés és sajna az első hónap siralmas volt!!Nem tudta hogy mikor van rajta pelus és mikor bugyi!!Ha mentünk valahova úgye kellett rá még pelus igy bezavartam teljesen!!
Most nappal egyáltalán nincs rajta pelus csak bugyi!!
De ha bilire szokatod az első hogy megtanulja kordinálni utána tanitani hogy szóljon utána tanitani hogy lehuzza a gatyót és a bugyit is és megtalálja a bilit!!Majd felhúzni és örömmel szaladni hogy kaki volt!!:):)
Hihi!
Nyugi,nekem a doki,a naptár és az uh is atz mondta hogy aug 1 fix!
E helyett szültem aug 13-án!
Már sík ideg voltam,nagyon türelmetlen dagadtam a sok víztől és rohadt meleg volt,akkoriban dőltek meg a legnagyobb meleg rekordok!
Szóval nagyon nem jó a másik véglet sem!
Ha minden meg egyezik akkor sem úgy jön össze mindíg amikor kéne!
Szia Lia!!
Köszönöm a fogadtatás!!:):)
További ajánlott fórumok:
- Kisgyerekes anyukák mindennapjai
- Ti nem érzitek felelőtlenségnek, ha a leendő anyuka a terhessége 12. hetéig nem megy el orvoshoz?
- Okulásul minden pelenkás kislány anyukájának!
- Esztergom és körzete kismamái, anyukái, lányai, asszonyai! Várok ide mindenkit!
- Leendő elvált kisgyerekes anyuka
- Szerintetek minden anyuka tudja szülés után mire "számíthat"?