Minden, ami puzzle (beszélgetés)
Szia!Mekkora a kirakó?
Én technocollal szoktam felragasztani és faroslemezt vágatok méretre.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni! A barátnőmnek ajándékba nemsokára elkezdem kirakni egy tájképet. Milyen ragasztót javasoltok?
Mire ragasszam fel? Olvastam, hogy konzerváló folyadék is kell, amivel a végén a kész képet át kell kenni. Segítsetek!! Köszi
Szervusztok!
Én kutatom a TOMAX puzzle eladásával foglalkozó boltot. Kapcsolatba léptem a forgalmazóval, de az a dorogi üzlet, amit megadott, nem található a címen. Tegnap keresgéltem Dorogon.
Most ismét írtam neki egy e-mailt, hátha téves címet adott meg.
Szia!
a héten talán szolgálhatok némi fejleménnyel. :) Ma nagyon fájt a fejem, de holnap már mindenképpen nekiállok. Olyan régóta porosodik már szegény varázsló. :(
Sziasztok!Olyan régen nem írt senki:((
Sajnos,mi sem rakjuk most a puzzlet,sőt eldobozoltam,majd talán,ha ismét bejönnek a rossz idők....
Sziasztok!Megszereztem a forgalmazó nevét,e-mail címét,telefonszámát!
Akit érdekel,elküldöm priviben!
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Igen,ott:)
Hát,lehet,hogy protekcióm van már,nem tagadom,messziről megismernek,az én kedvemért rendeltek még:))
Csak nem mindeg sikerült lehozatniuk:((
Szia!A puzzles naplómban nézz szép,ott megtalálod.
Talán az összeset felraktam már:)
Most én is megnéztem az összes puzzlet, amit a [link] oldalon találtam.
Te ilyeneket találtál hazai játékboltban??
Hol? Az igazság az, hogy a mi kisvárosunkban nincs is kimondott játékbolt. Sok bóvli mellett található valami. Ha valami érdekedet akarok venni, akkor Pestre, vagy Tatabányára vagy Győrbe kell menni. De bizonytalanra nem megyek.
Megnéztem nagyjából.Nagyon szépek!!
Az összeset megtaláltam köztük,ami nekünk is megvan:))
Hú,de jó is volna,de attól tartok ez a legkisebb!!
Azt hiszem,körülnézek Tomax háza táján:))
Én sem tudtam, hogy mi a fene a jigsaw, míg az uram el nem magyarázta, hogy az angoloknak nem simán puzzle a puzzle. :D
Egyébként nem hiszem, hogy túl sok játékbolt eladó tisztában lenne a dologgal. :)
Megtaláltam!
.hk, az Hong Kong
Szia!
Már én is gondoltam:)
Te mondtad anno,hogy a jigsaw milyen jó,én így kértem a játékboltban,és ezt kaptam,de nagyon jók:))
Majd így is utána nézek a neten,lehet egy kis meglepetés ér:))
Szia!
Már én is gondoltam:)
Te mondtad anno,hogy a jigsaw milyen jó,én így kértem a játékboltban,és ezt kaptam,de nagyon jók:))
Majd így is utána nézek a neten,lehet egy kis megleptés ér:))
Köszi.
Az alsónál nem látszik, de amin kettő van, az Tomax márkájú. :)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tényleg létezik-e ilyen márka, hogy Jigsaw puzzle, én még nem találkoztam vele. Viszont angolul így hívják azt a fajta kirakót, amit mi is rakunk. Tehát ez inkább kirakó fajtája, mint a márkája.
Csevab, a kedvemért megtennéd, hogy az egyik ilyen kirakó dobozáról tennél fel képet. Tényleg kíváncsi lennék, hogy milyen ez a márka.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Kívánj minden nap SZÉP NAPOT!