Minden, ami puzzle (beszélgetés)
Szia!
Ne aggódj, megvár a dicsőség! :) Persze nehéz türelmesnek lenni, amikor már látszik a vége.
Szia!Nem bírtad sokáig nélküle:DD
Ma én is elég sokat haladtam.A kék elfogyott,már csak rózsaszín és halvány lila van.Nem sok,de ezzel a tempóval jó pár nap és holnap jön szója,akkor aztán nem haladok:((
DE,elkészül majd:))
Mert így egyszerűbb!!
Jó éjszakát!
Nem egy könnyű feladat!!!
Ezt én is szívesen kiraknám,nagyon tetszik!!
Felénk ilyen választék nincs!!
Várak,de abból hegyek!!
Megnéztem az adatlapjukat, így már nem vagyok meglepve. :)
Most az a gondom puzzle ügyben, hogy szeretnék venni egy 5000 darabosat, de valahogy nem jön össze. Leginkább erre fáj a fogam:
Egyszer láttam belőle nagyobbat, de most csak 2000 db-ost találtam, de akkor túl aprók lennének figurák.
Igen,az!
A gyerekek mindig lepipálnak,már Borka is jobban megjegyzi,mint én,ha figyel:))
Persze,az a legegyszerűbb,leszólni,amihez nem ért,vagy nincs türelme!!
De hát nem vagyunk egyformák!!Szerencsére:))
A memóriás játék az, amikor lefelé fordított lapokat kel párosával felfordítani, a cél a párok megtalálása? Azt én is imádtam, volt is rendes kártyásban még nagyon régen. Emlékszem, zöldségek és gyümölcsök voltak rajta. :) Mindig mindenkit megvertem benne. :DDD
Keresek is egy online verziót mindjárt! :)
Akinek nincs türelme meg agykapacitása ezekhez a játékokhoz, persze, hogy gyerekesnek, meg hülyeségnek tartja. Egyszerűbb, mint csinálni.
Megnéztem,az egyik 3 diplomás férfi.
A másik 1 19 éves lány,akinek pocsék a helyesírása.
Erről ennyit:DD
Hát,ha ez gyerekes,akkor még soha nem rakott ki egyet sem!!!
Borka ma memóriázott itt a gépen,és ott olvastam,egy hozzászólást.Azt írta a csaj,hogy ez tök hülye játék!!Igaz,hogy Micimackós volt:)
Valószínűleg ő sem játszott ilyet soha!!
Beteges, de én is így vagyok vele mindig. :D
Nézted, hogy eddig ketten azt jelölték be a szavazáson, amit a Nóri írt ki, hogy nem szeretnek puzzlezni, mert gyerekes?! :D
Hát ne is:))
Már alig várom,hogy elkezdhessem a következőt,pedig még ezzel sem végeztem:))
szia!
A naplómban (A rossz elmúlik, a jó utolér)! 397. bejegyzés. :)
Ilyet ne mondj,hogy nem akarsz többet venni!!!
Kibírnád nélküle??
Szia!Rakosgatjuk:)
Ma is beraktam,vagy 30 db-ot:DD
Jó lenne a héten befejezni,de nem hiszem:((
Nappal jobb rakni,jobban látszanak a színárnyalatok,mint lámpafénynél!Csak akkor nem érek rá!
Ami következik a festmény,vagy fotó?
Szia!
Szóval mindenki a gyerekszobába szánja :)
Ti hogy álltok?
Én már kibontottam a következőt, de még nem álltam neki. Annyi mindennel el vagyok maradva, kicsit utól kellene magamat érni. Talán majd a hétvégén legalább a keretet megcsinálom. :)
Sziasztok!
Erika,ez nagyon tetszik!
Egyik barátnőmék is kirakták,ezért én is láttam "élőben".
Ő is azt mondta,hogy a fiáéknál lesz majd a gyerekszobában:))
hát volt vele munka :) Érdekes, hogy nem a szürke és kék árnyalatú részek voltak nehezebbek, hanem a kép alsó fele, ahol annyi minden van.
Én is arra gondoltam, hogy a gyerek szobába jól mutatna. Csak még gyerek kell, meg szoba. :)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Kívánj minden nap SZÉP NAPOT!