Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
Legalább meglepődik, ha véletlenül te kezdeményezel és értekeli a próbálkozást :D
Mi az a KIK? :$
(Annamáriáról valamit tudsz?)
Én is úgy ellustultam a párom mellett, nagyon sokszor ő kezdeményez, én meg élvezem...:D
Amúgy a KIK-ben viszonylag olcsón lehet venni szexi alsóneműket, szetteket. Én is vettem onnan egy fekete-piros cuccot. Ahogy számoltam, valami 1700 forintra jött ki az ára magyar forintban... Nagyon szép, és a pasikám nagyon beizgul tőle!:)
:)
Nálunk tegnap a párom minden unszolás, és célozgatás nélkül kezdeményezte a dolgokat... Hát nem mondom, hogy nem tudnám elviselni minden nap:D
Én is benézek néha, de nem tudok mit mondani :)
Na jó... Két hét után a hétvégén végre együtt lehetek a párommal. És ez jóó... Nagggyon jóóó ;)
Szia! ÉN itt lézengek néha:)
hahó, semmi nem történt itt mióta benéztem?
Hát az nem ajándék! Bár ha ezt tegnap mondod még irigykedtem is volna, mert tisztára kikészített a gyerek! Már mondtam neki, hog beadom bölcsibe és elmegyek dolgozni, de nem hatotta meg a dolog, és ugyanúg hisztizett tovább:D
nekem meg délután éjszakára is kell mennem.....
pfúj ebben az időben...
Úgy utálom! Ilyenkor semmihez nincs kedvem. Nyakig érő sár van nálunk mindenütt, le se lehet menni!
Jó reggelt mindenkinek! Szép esős nálatok is?
a 170 centihez a 65 kiló nem is sok! Egyébként meg 16 évesen még nem kell anira aggódni a mellméret miatt, mert az még nőni fog.
szia akkor nem kéne fogyózni , ha nem tornával sok mindent el lehet érni , amúgy meg még fejlődésben vagy,és ez ideális szerintem ....
hány centi magas, és hány éves ?
nem mindig a külső számít, hanem a belső , hány kg vagy ?
de magamnak nem tetszek és nem vehetek olyan ruhákat amik tetszenek mert nincs méret belőle
Miért kell fogyizni ,, van akinek így tetszenél ,,,
most hogy fogyizok meg még az a pici ami van az is kezd eltűnni:(
na lépek sül a maffin ...majd jövök ..
erre csak annyit hogy egyrészes rucit hordok :DD
szia nem mondok sokat de a 75 melltartó is nagy :DD három gyerek után, kicsi de mégis valami, ami meg azt illeti az a páromnak megfelel a többi meg nem érdekel :DDD viszont meg szoptatás alatt na azt nem kérném még egyszer vagyis a méretett, ja még egy jó dolog nem kell drága melltartót venni mert csak topokat hordok oké ez nem vigasztal ,, de ez van ..nem minden pasi szereti a nagyot van aki inkább a kisebbért rajong mert az olyan kislányos:DDDDDDDDDD
de pl a bikini felselye se áll sehogy csúszkálááááááááááááá
Jaj, teva, nem baj!
Legalább nem fog megereszkedni és a hátad se fog fájni :)
És nyáron mászkálhatsz cicitartó nélkül, nem izzadsz bele :)
Meg ilyenek :)
(Nekem is kicsi, de már megszerettem :) )
Jaj, ne nézd ilyen negatívan a dolgokat! Nekem sincs nagy mellem, de nem is hiányzik! Nem tudnék tőle normálisan hason aludni pl, és az tök rossz lenne:) Amikor szoptattam és nagyon megnőttek a melleim úgy utáltam, mert tényleg kényelmetlen volt!
hát erre mit mondjak??? nem nagy vígasz:S
További ajánlott fórumok: