Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
Nekem is van ilyesmi holmim egy pár darab:p
Meg amire nagyon vágyom, csak sosincs rá pénzem az egy fűző! Valami harisnyatartós hiperszexi itt-ott csipkés...
Van :)
Nem tudom milyenre gondolsz, az enyémbe nincs semmi extrém, kicsit sejtetős, tőle kaptam :) Azóta se nagyon láttunk még ilyen tökéletes hálóinget :D
Fotót nem tudok küldeni, mert a ruha páromnál van és nem látom még vagy másfél hétig :(
visszatérve a vibrátorra meg stb-re...
én vennék vmi jó kis rucit..
na nem ilyen bőrt vagy ilyesmit hanem vmi szexi minek is hívják olyan szexis hálóing féle..bevetésekre...
Én egész éjszaka hemperegtem...:(
Sajnos nem éppen a legjobb értelemben.:(((
szia, akkor én is az igazak álmát aludtam....
muszáj sokat aludni ha szépek akarunk maradni....:)
Hú incikém, te aztán jó későn is fenn voltál még!
Én akkor már bőven csicsikáltam:)
Mi már voltunk közösen többször is:) A vibrálós péniszgyűrűt is együtt vettük egy shopban. Meg mindenféle harisnyát, ilyesmiket:p
Persze ő mindig talál valami szörnyűséget, és azzal ijesztget a bolt közepén:DD A múltkor pl talált egy közel 1 méer hosszú műfaszt, és azzal akart kardozni:D Gondolhatod milyen szépen nézett ránk az eladó...
Meek rajzolni. Sorry!
Sziasztok!
Nálunk a szomszéd városban van egy szexshop, de még nem voltam benn. Mindenki mindenkit ismer...:P Nem mintha számítana, de azért lenne egy-két kínos pillanatom.:D Párom meg egyáltalán nem is hajlandó bejönni velem egy szexshopba. Azt mondja, azt gondolnák róla, hogy egy szerencsétlen az ágyban, kis pöccsel... Persze felvilágosítottam, hogy nem minden körülötte forog...
De azért azt hiszem ha megyek megint Ausztriába, inkább ott vásárolok ilyesmit!:) Ott legalább nem fogok ismerősbe botlani.:D
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet?
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?