Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
Ezért kell leszokni! :)))
Itt is hideg van, de már a közelgő tavaszra gondolok...:)
Még kicsit később jön a tavasz, de én már érzem!:)
Úgy látom ti is!:D
Aha fogyó eszköz igazság hogy hamar tönkre megy , de nem is sok ennyi és alatt:DDDDD
én nem iszok mert berúgok , egy feles egy vörösboros cola és kész vagyok :DDDD pedig néha de jó lenne és elfelejteni mindent...
Ténleg ma van house!!! Mindjárt kezdődik?
Jóéjt tigrincsem, szép és nyugodt álmokat:)
Uhh, Pemi, megyek. Talán Dr. House-szal randizom. :)
Illetve csak szeretnék. :D
Jó éjt nektek, csajok! Szép álmokat, de csakis szex után!:)
Mostanában sokat borozunk esténként. Jó nem minden este, de azért heti két-háromszor biztos.
Hiába nem bírom a feszültséget:DDD
Háháá! XDDD
"Samantha drágám, igyál egy kortyot!"
Antialkoholista vagyok. Egyszerűen nem bírom az italt. Bezzeg régen...:(((
Sajna én még akkor is felkelek, kb. 10 perccel előtte, mikor a párom megy vissza dolgozni. Negyed négykor kel hétfőnként. Ha tudom, hogy másnap valami dolgom van, alig alszom éjszaka, és sokkal előbb fenn vagyok, mint ahogy a telefonom ébresztene. Annyira utálom magam érte...:P
Monti , te bagoly vagy mint én aki éjjel fent tud lenni sokáig , és nappal aludna , ez van ilyen típusok vagyunk , én sem tudok elaludni éjjel 1-2-3- óránál hamarabb, de ha mit akkor dolgozom ...
Pemi a vibrik jók,és még a formájuk is jó pofi .. csak ha lesz vigyáz, nálam már a negyedik van amit beszereztem :DDDDDD
Hát... Időm az nekem sincs. Ha meg lustálkodhatnék, egyből eszembe jut, hogy a másik szobában van a vasalnivaló, meg be kellene dobni egy adag ruhát a mosógépbe. :P
Peminek már egy csokor vibri is elférne!:DDD
Kis huncut!:D
Óh, most épp nem vagyok oda, mert tegnap megkaptam amit akartam...
Ma már odáig jutottunk egyébként a vibrátor témában, hogy meg is mutattam neki, hogy milyet néztem ki, sőt végignéztük az összeset, és jökat röhögtünk a répa, kaktusz, delfin, és egyéb fantasztikus formájú dolgokon:p
Háhááá! XD
Tudod mi a nevetséges? Hogy nappal tudnék a legjobban aludni... Éjjel meg van mikor egyig is fenn vagyok, hiába tök csipás a szemem, meg ragadna lefelé, mikor leoltom a villanyt, meg kikapcsol a tévé, egy óra alvás után forgolódok, mint a grillcsirke...
Hogy a fene vinné el. Évek óta nem alszom rendesen, néha altatót szoktam bevenni, mert azzal a legkirályabb. :)
Sziasztok , hát a lustaság fájna én ordítanék , de nincs időm lustálkodni . Az alvás kb napi 5-6 óra.
pemi sos-ben egy vibrátor:DDDDD
Hát te tényleg egy lusta disznó vagy:DDDDDDDD
Én csak annyit alszom amennyit muszáj, bezzeg a férjem egy egész napot át tudna aludni minden gond nélkül. Titeket össze kéne kötözni, hogy tudjatok téli álmot aludni!
Hiába van a hangulat...:D
Ha a lustaság fájna, állandóan ordítanék!:)
És a kedvenc hobbim az alvás... Ehhez mit szólsz? :D
Máshoz én is lusta vagyok... Na jó van hogy én is csak hagyom magam:DDDD De az a ritkább:p
Én erőszakos vagyok, és követelőző:)
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet?
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?