Milyen volt a Madonna koncert? (beszélgetés)
na igen...
szerintem meg az volt a ciki, hogy sokan úgy lerészegedtek, hogy a füvön ültek, ellőttünk is, mögöttünk is csaj társaság, mindenki áll, nézelődik, beszélget, üzeneteket ír...naaa ez a gáz!!!
Csiszolni kellene egy cseppet. :))
Na mindegy, lényeg, hogy ott voltunk, láttuk, van akinek tetszett, van akinek nem.
Valószínű, egy darabig úgysem lesz ismétlés (de lehet, hogy egyáltalán nem).
No ezt meg kitől hallottad???
Unom már ezt az állandó szapulást...
mi sértőt írtam neked???
asszem ez alap volt, hogy később kezdődik mint 8. sokan így készültek...
Ne haragudj, tényleg nem akarok veled vitatkozni, főleg a stílusod miatt nem, azt hiszem én normálisan írtam neked.
Különben Paul O. 1/2 9-kor lement a színpadról. Utána kezdték el a színpad felületét beborítani szőnyeggel.
úúúúú basszus! ha elmész egy koncertre ami 8ra van meghirdetve de van előzenekar, akkor szerinted 6tól kezd játszani az előzenekar?????
most hogy így kérded....nem is tudom ott voltam e....
morning rain! ott voltam??? :)))
Csak nem Madonna...
Én negyed 8-ra odaértem, és már a színpadon volt Paul Oakenfold.
az a 2 és negyed óra még mindig sok...
még egyszer mondom, hogy 9.40re volt beharangozva.
Nem tűsarkúban voltam, és mint aktív sportoló, jó az állóképességem. Voltam már jó pár világsztár koncerjén, de egyik sem engedte meg magának, hogy teljesen hülyére vegye a közönséget. Engem ez háborított fel, és meg is adta az alaphangulatát az egésznek. És igen sokan vélekedtek hasonlóan.
De gondolom, a magasba tartott középső ujjak tömkelegét te is láttad, ha ott voltál.
30 percet késett, mert 9.40 lett volna a kezdés.
sajnálom, hogy neked csalódás volt...:(((
További ajánlott fórumok:
- A legjobb koncertek amin ott voltál !
- Tegnap egy katonai fúvószenekar koncertjén voltunk. Az első...
- Mikortól lehet a Madonna koncertre jegyet venni? Interneten hol lehet rendelni majd?
- Megéri egyedül Arénás koncertre menni ?Voltatok már egyedül koncerten? Milyen volt?
- Segítsetek már légyszives, Rihanna koncertre kaptunk jegyeket, álló, mit vegyek fel? Sosem voltam még ilyen koncerten, köszönöm a válaszokat
- Milyen volt a csütörtöki Tabáni István koncert a Syma-ban?