Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Hát ez érdekes..
Nálunk elég szigorúan veszik.
Biztos, hogy nem törvényszerű így :D
Csak nehogy ügyintéző váltás legyen és kikapj egy poroszost. Hidd el, visszafizettethetnék. Más kérdés, hogy eddig miért nem tették.
Házasságkötésben voltam én már igénylés napjától 😄 Sőt ugyanazon a lakcímen is vagyunk…
Ugyan velem nem tudnának semmit visszamenőleg vissza fizettetni, alaposan utána járt a mák, hogy hogyan is vagyunk mi🤷♀️
Az érdekes lenne :D átadhatod, csak akkor az egyedülállóként kapott plusz juttatásokat elveszíted.
És ha még ki is derül, lehet visszamenőleg is kérik vissza :D minimum a házasságkötés napjától.
Más kérdés, hátha valaki tudja !
Egyedülállóként vagyok bejelentve a máknál családi, GYES…
GYES-t át adhatom így is férjem nevére ?
0672795193
Ő foglakozik a Gyoddal, ápolásival.
Biztos infó ❗️
Baranyaiak hivogassátok hátha valakivel szóba áll 😄
Lehet ugyanazt hívtuk … 😅😅
Milyen számot hívtál ?
Baranya —- Most beszéltem egy “kedves” ügyintézővel Fehér Angéla nevezetű hölggyel, pénzügyi főosztály adta meg a számát ő foglakozik a gyoddal…
Kérdésemre, hogy mikor lesz utalás a válasz minden hó 5.-íg meg kapja mindenki, benne van a határozatban.
Mondom miért ilyen titkos ez az utalás ?? Erre ő : nem adhat ilyen fel világosítást, aki a határozatban az ügyintéző tőle kérdezzem meg.
Kész röhejes komolyan … 🤣
183.150 akkor kapsz kézhez, ha vonják a gyest.
208.800 a nettó gyod (posta nem kézbesíti) - 25.650 a nettó gyes, így jön ki a 183.150.
Vagy ha nem ezt, akkor valami mást egész biztosan kapsz.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?