Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szép jó reggelt mindenkinek Ti drágák! Ígéretemhez híven jelentkezem. Most jelzett a telefonom, Pest megye/ Gödöllő/ Gyod megérkezett.❤❤❤
Szia! Pest megyében számlán van a Gyod
Tolna megye fog ma kapni?
Csongrad megye vki kapot mar
Sziasztok, Pest megyében kapott már valaki ápolásit/gyodot?
Hajdú-Bihar megye postán gyod mikor várható?
Ha szolnok megyében a postás el kezdi vinni akkor kérem a jelzést
Szép estét mindenkinek. Ha valaki Veszprém megyében megkapják az ápolásit számlára, írjon. Köszönöm szépen.
De hogy bántottál meg . Nem szeretem volna téves infót adni ezért írtam amit mondót az ügyintéző hölgy .
Köszönöm,igy akkor talán péntek posta.
Sziasztok!
Hátha valaki tudja GYED extrát mindenkinek egy napon érkezik az utalás? Azt is előbb ki utalják?
A posta........Azt tudnám nekik miért telik ez plusz 3 munkanapba....Tehát még több mint a sima utalvány.
Budapest 18.ker ma megkaptam az ápolásit.
Én a szamlasokra gondoltam hogy az megjon ünnepek előtt!
A posta az csak két ünnep között!
Sziasztok esezleg tugya valki hogy baranyab mikor lesz postan apoladi
Pest megye 21-én számla. 27-,én postai
Sajnos ez nem minden esetben van így. A postai utalások (legalábbis pest megyében) 27-én lesznek. Kivéve a családi pótlék. Az biztos hogy kari elött megjön.
Szép estét!
Igen ki írtam és elméletileg úgy is lesz ma beszéltem velük és azt mondták nem változott csak az a baj hogy most egyszere sok utalást indítottak és nem biztos hogy birni fogja a rendszer. De azért reméljük nem lesz gond és mindenkinek meg érkezik a számlájára. További szép estét kívánok!
Jó estèt Szolnok megye ápolási megjött számlára dèlután
Jól olvastad, a köv GYOD netto: 208.800 lesz
Postai út az más
Ők nem bisztos ki fizetik karácsony előtt
Mindenki megkapja Ünnepek előtt, nyugi van!
Az hogy mit mondanak azt nem kell mindig elhinni,volt rá példa nem egyszer és hamarabb jött mint mondták 😉
Ditte kiirta már rég óta és mindig úgy szokott lenni!!!!
Szia! Holnap (21) lesz számlán
További ajánlott fórumok: