Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia csp holnap lesz számlásoknak
Még korán van,majd talán 8 óra fele! Remélem a Tolna megyeiek is megkapják!
Jó reggelt? Kinek van rajta a számlán Fejér megyében a Gyod?
Jó reggelt!
Hajdú-Bihar megyében kapott valaki esetleg számlára gyodot?
Hello! Csp Baranya esetleg?
sziasztok borsod Írjatok már ha rajta lesz koszi
Sziasztok! Veszprém megyéről tud valaki hogy mikor utalják a gyodot?
Sziasztok! Nem tudja valaki Tatabányán mikor utalnak?
Sziasztok.
Hát ha már pénteken a pénzügyre adták, akkor reméljük ténylegnolyan 8óra felé megkapjuk Fejérben.
Zalamegye mikor kap ápolásit?
Sziasztok! Gyodból családiból nem vonhat a végrehajtó! Bekell menni a bankodboz kikérni 3 hónapra visszamenőleg a számlatörténetet, írní kell egy levelet és elküldeni a végrehajtásnak! Én is így jártam zárolták a számlámat! De elküldtem a levelet a számla történetemet, fénymásolva a Gyodrol a határozatot. Igy megszüntette az eljárást és a pénzemet is vissza utalta egy fillérig.
Szia ami rajta marad azt csak a fiokban veheted le ,a végrehajtó aztva pénzt viheti ami 71.000 fölött van tudom nekem is volt már ilyen
jó reggelt. szolnok megye késő délelőtt vagy koa délután kapja meg számlára?
Jo reggelt nekem van mikor 8kor rajta van otp fejér megye
Jó reggelt kívánok mindenkinek ☕
Remélem hogy ma utalnak és akkor délbe vagy 14:30 ig megkapjuk...
Nekem legtöbbször 13:30 kor vagy 14:30(de ez ritkán volt).
Szia szerintem 11 es 12körül levehető lesz
Szia.. Ha nincs megàllapodàsod a végrehajtóval és inkasszót tett a szàmlàdra az 35 napig lesz rajta és ez alatt akàrmilyen pénz megy rà az megy a levesbe.. Te addig nem tudsz a szàmlàdhoz férni.. Ha megegyeztél velük akkor levonják amit akarnak a maradék a tied..
Szerintetek reggel 8 dél egy óra lesz tolna megyében mire utalnak
Szia! Ez engem is érdekelne!
Hát ez sajnos a puding próbája..gyanítom hogy bankja válogatja
sok sikert..
Bizony,így működnek ezek a dolgok. Kedden megyek ügyvédhez is. Moslék banda ez mind. De még mindig nem világos,hogy akkor most amit köteles a számlámon hagyni,automatából levehető e,vagy nem. Van aki ezt írja,van aki mást
ügyvéd, azonnal..mi az hogy nem engednek be? döbenet
és tök mindegy hogy nem nyilatkozik, van hivatalos papírod róla..baccus beszélj ügyvéddel, akkora kártérítésit verhettek rájuk hogy csak na..
Nem,hogy a végrehajtónál,még a bíróságon is bent van már a papír. Azzal takaróznak,hogy a követeléskezelő nem nyilatkozik. Hiába ott a nullás papír. A bíróságra a teremőr szó szerint nem enged be. De nem rég írtunk levelet a legfelsőbb bíróságra,panaszt emelve a járásbíróság ellen. Szemmel láthatóan a végrehajtó mellett van.
Nem igaz..van egy minimális összeg amit a jogszabály meghatároz, az nem vonható el.
"Kevesen tudják azonban, hogy van az
inkasszónak egy mentes része is.
Ez a mentes rész a minimálnyugdíj (28.500,-Ft) és minimálnyugdíj és annak négyszerese (114.000,-Ft) közötti rész fele, ami 42.750,-Ft.
Azaz összesen 71.250,-Ft az az összeg, ami mentes az inkasszó alól."
A többiben igazad van, persze jobb megegyezni és havi fix részlettel rendezni
Inkasszó esetén a tartozás ki nem egyenlítéséig nem fér a számlán lévő pénzhez. Az öregségi nyugdíj legkisebb összege erejéig a bank kiadója bent a pénztárban a pénzt. A végrehajtóval kell tisztázni a tartozás meglétét, "nullás" papírral bemenni. Mi is voltunk hasonló helyzetben, tapasztalat. Ha több tulajdonos van a számlán, akkor barkié érkezett rá, mindegy, mert a számlán van tiltás. Részletfizetési megállapodás köthető, érdemes.
Ha inkasszó van rajta, akkor jogszabály határozza meg mekkora összeget vihet el a végrehajtó, akár havonta akár egy összegben. A többi pénzzel szabadon rendelkezel, és de használhatod a kártyát.
További ajánlott fórumok: