Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia.. Július 3án utalnak
Szívesen kitartást neked.🤗
Sziasztok Ápolási díj
Szabolcs megyében
Tudja valaki mikor lessz
Köszönöm
Tuti hogy 3dikán.Elöbb biztos nem küldik Sajnos :(
Szép napot!
Valaki fejér Vármegye Ápolási díj utalásáról tud valami infót?
Köszönöm.
Szia! Ma a telefonba 3.át mondtak
Sziasztok Győr Moson Sopron megye mikor kap gyodot előre is köszönöm szépen
Ha emelt családit kap, átválthat fogyatékos támogatásra (érdemes) Ha munkaképtelennek minősítik,(70-80%) rokkantjáradék is lehet.
Nem árt tudni hogyha önellátásra képtelen, és GYOD-on vagy vele pl..akkor be kell perelnetek, és így a gyámja lehetsz, és mindenben intézkedhetsz helyette, ha ő nem képes erre. Mert ugye 18 év felett te már semmit nem intézhetsz a nevében, hiába a gyereked, nagykorú lesz..így a bíróságnak kell korlátoznia ajogait, és átadnia neked.(vagy bármely szülőnek)
Ha a gyermekem betölti a 18-at milyen juttatási igényelhet magának. Autista. Köszönöm a válaszokat.
Szia. Igen és majd a gyógyszertárban is be kell mutatni első alkalommal. Mindegyikben ahol válasz ki.
Jó reggelt meg tudná valaki mondani hogy Baranyában mikor lesz szociális utalás? Köszönöm
nem..minek kéne? a sorszámát kell majd bediktálni, mikor receptet irattok fel..és mehettek vele vásárolni :)
Sziasztok!Fiam ma kapta meg a közgyógykártyáját.Háziorvosnak be kell mutatnia?Köszönöm a válaszokat
Inkább augusztus de akkor visszamenőlegesen megkapod.
Szép estét kívánok mindenkinek. Ma volt kint nálunk a hölgy gyod véget és közölte hogy jár . Szeretném kérdezni hogy következő hónapban lehet számítani a gyod összegére ? Kb egy hónapja aduk le a papír. Köszönöm szépen a segítséget Tovább szép estét kívánok
Ez így nagyon kevés..miért szünik meg? te vagy az ápolt, vagy te ápolsz?
és ha igen, akit ápolsz gyerek? rokon?
túl kevés infó
Sziasztok az lenne a kérdésem ha meg szünik az ápolási dij vagyok valamien el látásra jogosult?
Sziasztok valaki tudja esetleg hogy Veszprémben mikor lesz Gyod utalás?
Köszönöm ha válaszolsz
Sziasztok! Tud valaki pontos infót Komárom Esztergom megyèről? Olvastam 30.át, 3.át is. Köszönöm
Sokszor tört össze az élet.Bizalmatlan tipus vagyok.Nem ellened írányul.Ne haragudj
Szia mi pl 1 évre kaptuk meg.... már 9 e esek és eddig minden évben volt felülvizsgálat😒
Sajnos te vagy minden hónapban hogy meg kérdőjelezed amit írok eddig minden hónapban úgy jött ahogy mondtam.
Nem számít lényeg hogy Tamás él.Picin múlt.Nem az anyagi rész a fontos
Rokkant jaradekot es fogyatekossagit kap a fiam en nem us tudtam jsr neki kozgyogy ,pedig van allando gyogyszere .Szt hittem mikor lejart a csaladi ez is meg szunt
További ajánlott fórumok: