Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Gondolod hogy mi is elõbb megkapjuk? :)
Ahogy eddig is szerintem majd később.
én még sajnos nem ! Szerintem később majd megint 4 óra felé!!
Szia 4oránál előbb nem kapod meg.
Vas megyében kapott már valaki?
Sziaszok tolna megyéröl valaki esetleg köszönöm
Sziasztok hogy lehet a bérjegyzéket megnézni?
Szia. Budapest úgy tudom Borsod megyével kapja együtt minden hónap első munkanapján. Ezek szerint holnap utálják?
Ha jól emlékszem utóbbi idõben Budapesttel együtt kapjuk.
Akkor lehet Győr-Moson-Sopron megye is megkapja? Úgy emlékszem budapestel kapjuk egy napon a gyodot
Sziasztok szabolcsba valaki kapot gyod
Sziasztok.
Budapest, E-bérjegyzék mai nappal felkerült, tegnapi dátummal, mai várható kifizetéssel. Bízom benne hogy ma még megérkezik. Legkésöbb holnap
Még nincs kiírva de legkésőbb kedden.
Mi is csak harmadikán kapunk Győr-Moson-Sopron megyében
Szia! Emelt gyod? Ezt hogy érted?
Lehet, hogy arra gondolt, ami állítólag tervben van, de Magyar Közlönyben nem találtam még, hogy ezután nem vonják le a GYES-t.
Komárom-Esztergom megyében ha a hónap utolsó napja péntekre esett, mindig aznap utalnak....most miért várnak hétfőig?
Mondta a csaj hogy tudja hogy szoktak előbb kiutalni de most hétfőn utalnak csak.
Azért ez így nem igazságos. Miért nem lehet egységes az utalás? Utalják ki minden megyében egyszerre.. Ne legyen már az,hogy valahol 26 máshol meg csak 3..Kezd elegem lenni,hogy Komárom mindig az utolsó 😡
Ők könnyen vannak..meresztik a hátsójukat az irodában 2x annyiért,mint a Gyod..nekik nem számít a pénz..
Bacs kiskun megyeben mikor varhato tudja valaki????
Szia emelt gyod??? Ezt ,hogy erted? Köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok most hívott az ügyintéző Komárom Esztergom megye csak hétfőn indítják az utalást.
Sziasztok! (Komárom Esztergom megye)
Most beszéltem az ügyintézővel akivel a gyodot intéztem. Azt mondta ő csak a fix 3.át tudja de megadta a pénzügy számát és egy nagyon kedves hölgy vette fel aki azt mondta hogy igen tudja hogy szokott hamarabb lenni de most 3.án indítják az utalást. Nem értem honnan szedi más ügyintéző a 30.át
További ajánlott fórumok: