Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia ma meg kapjuk szerintem ,mert a múlt hónapban 27.én kaptuk és van egy táblázat ahol a 30.van !
Nekünk 10:53 kor jött az értesítés a múltkor ,most se várom hamarabb !😘
Én úgy tudom hogy évente vizsgálják felül Erre meg 7.. hónapra jött a papír
Elvileg lejárt a szakvélemény és gondolom ezért van felül vizsgálat
Sziasztok tudom hogy nem ápolási val kapcsolatos kaptam olyan papírt hogy le fog járni az aktív korúak ellátása de ez hét hónapra történt meg miközben én intéztem újra kijött a felülvizsgálati papírom is a kérdésem az lenne hogy Gondolom akkor most nem is kapok FHT
-t akkor onnantól számítják Majd amikor beadtam a hosszabbításra a kérelmet vagy mivel mennem kell a felülvizsgálatra akkor újra kell kérvényezni
Az egyben van az egész. Az orvosi része az egyik, a másik meg az adataidait rögziti. (Számlaszám, név, ellátott adatai stb..)
Az orvosi részét viszed a haziorvoshoz, a többit meg te töltöd ki. Mint első alkalommal is. A hivatal küldi majd ki a papírokat, addig neked semmit se kell intézni. ;)
Szia, ezt nem értem!
Ha 31 utalás akkor az összeg rajta van még az nap a számlán!!
Ez még mindig az évek óta létező egyen válasz, csak már nem jó
ugyanis aznap amikor utalnak jóvá is íródik a számlán a pénz, már vagy másfél éve.
Ez elavult papír.
Üdvözlöm!
A gyermekek otthongondozási díjának utalási időpontja 2023. március 31., így a folyószámlás kifizetés várhatóan április 3., a postai kifizetés április 4-5. napjáig megtörténik.
Dr. Tóth Dóra
szociális szakügyintéző
Fejér Vármegyei Kormányhivatal
Dunaújvárosi Járási Hivatal
Hatósági Osztály
2400 Dunaújváros, Szórád M. út 39.
Telefon: 25/795-705
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?