Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Ez így van. Szerencsére nem követtem végig a kaki témát, túl
azon, ami az arcomba csapódott, úgyhogy nem tudtam, de jól tetted. Neked is! És szép hétvégét!
Hallod 😂😂😂😂
Az év vicce vagy. Pont te mondod másra hogy életképtelen?
Te jó ég. Szerintem engedd el, ez nagyon gáz.
De megsúgom neked, mert sok eszed az már lejött, hogy nincsen. Gyereket gondozok. Ezért vagyok gyodon. Tudod erről szól ez a fórum, gyod ápolási, emellett nem lehet 8 órában, mint óvónő, tanítónő. Nyilván nem tudod hol, vagy, az kiderült napok óta, hogy valami gasztroent. fórumon érzed magad.
Van az több is..de nem ez a lényeg...ennek nem itt a helye, de megkérdezed, oké, de mit kell ezen ennyit beszélni? Leírtad, kaptál választ, aki ért hozzá, azzal folytatod privátban. De kérlek, engem hagyj ki ebből. Nagyon ritkán nézek fel, de akkor folyton ebbe futottam bele. Aki meg a topic témával kapcsolatban kérdezett nem kapott választ,mert elveszett a sok szar között.
De már nem érdekel :D csak engem hagyj. Lehet itt tiltani? Az lenne a legegyszerűbb megoldás számomra illetve sokak számára.
Te tuti vagy általanos iskolai tanarnő vagy óvonő vagy.
Azok 95%-a pont ilyrn,okoskodó de full életképtelen embetek akik 20eves suzukival vagy opellal járnak vagy kerekpar termeszetesen.
Könyörgöm, írd annak, akit érdekel :D én nem tartozom közéjük.
Én a természetes szelekcióban hiszek, meg a Darwin díjasokban :D Te esélyes vagy rá.
Szerintem számold vissza mennyi szól erről...messze több mint 15. Szerintem meglepődsz ha megszámolod.
De itt nem ez a lényeg. Leírtad, kaptál tanácsot, folytassátok levélben tovább, mit kell ezen ennyit rágódni? :D
Azért az megnyugtató,hogy pár embernek az a legnagyobb baja hogy a 60.000 hozzaszolásból 15db az en bajomról szól és hogy ezt at kell lapoznia.
Volt a baratmöm a patikaba ricinost venni és azt mondtak hogy az egész üveggel meg kell inni.
Nem rok ez 1 picit?Aki ivott mar az is 1ben itta meg az egészet????
Ez így van. Én pl random hol kapok határozatot, hol nem. Hol előbb, hol később. Összefüggés nincs. Viszont sajnos minden évben első utalással megkapja mindenki az emelt összeget. Akinek vonják a gyest vagy mást, azok meg csak következő utalással. De még ez se igaz mindenkire, mert van olyan megye, aki megoldja, valamelyik nem.
Bár eddig sose derült ki ilyen korán az emelés, mint most, eléggé hihetetlen lenne, hogy plusz egy hónappal előbb tudnak róla, és most se tudnák ezt megoldani.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?