Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sajnos nem jár, ahhoz januárban is jogosult kellett volna hogy legyél
"A tizenharmadik havi ellátásra az jogosult, aki a tárgyévet megelőző esztendő legalább egy napjára, valamint a tárgyév januárjára ellátásban részesült"
Ezt egy másik csoportban írta be egy kedves tag, ha valakit esetleg érint. Admin ha nem gond, és maradhat!Szép napot nektek ma hívtak ,hogy Március 1.-től a Nutrison 1200 Coplet tápszert kivonják a forgalomból nem lehet majd kapni .
Helyette a NUTRISON PROTEIN PLUS MULTIFIBRE lesz amire javaslatot kell kérni , napi 2 liter rendelhet az orvos belőle.
Sziasztok 2021-től 2023 november ig-kaptam a fogyatékossági támogatást azóta sajnos megvonták de már intézés alatt van az lenne a kérdésem hogy mivel én tavaly kaptam végig a a fot-ot
És ugyanúgy megkaptam rá az emelést visszamenőlegesen mindent hogy a 13 havi még nekem is járhat?? Ugy hogy már november óta nem kapom?
Mert asztalolvastam hogy jár aki tavaly egy napot is kapott
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ebben az évben milyen összeghatárig kézbesít a postás?
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Szeretnèm a segitsègeteket kérni! Gyodon vagyok kislányommal,amit postai uton kapok meg. Ugye most 6.an fogjàk kèzbesiteni a postàsok. A problèma az,hogy a lakcimemen nem tartozkodom es a a postàs szàmat nem tudom mert mindig màs van Fontos lenne hogy kedden meg tudjam kapni a pénzt mert szàllàsunkat kell fizetnem..Ilyenkor esetleg fel lehet hivni a postàn a kèzbesìtök fönökèt hogy ne adjàk oda a kézbesìtönek, hanem fel tudjam a postan venni esetleg? Köszi a segítsèget!
Szép napot mindenkinek.
A tena pelenkákra vissza tették már a támogatást?
Felnőtt pelenkára,
Köszi előre is a választ.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?