Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Vegyük sorra, már csak a vita kedvéért, hátha itt páran bezsibbadnak agyilag :) :)
1: szeretet: hát ez emberi társadalmi ok, nem több. Az ember szeret társaslényként élni..és a szaporodási vágy ügyesen lett ezzel kombinálva..egyébként abszurd dolog, de kell nekünk mert akkor nem vagyunk egyedül
2: művészet: Hát ez azért létezik mert ez az egyetlen nyoma földi létünknek..Michelangelo csodás műveire mindenki emlékszik, és a páratlan művészre is, a történelem talán legnagyobbjára..de a 4. szomszédjára már a kutya sem :) A müvészet teszi az embert halhatatlanná
3: vallás: na ez most nagyot fog szólni :) szerintem a vallás (az összes) a legkárosabb dolog az emberiség történelmében, az hogy 2024 ben még milliárdok hisznek ezekben a bárgyú mesékben, szerintem szégyen.
4: Erkölcs, annak a tisztességes család és a tanítás az alapja..aztán vagy lesz vagy nem lesz..ennek ki kell alakulnia, van hogy sokakban nem sikerül..
jelenségek nincsenek, csak emberi fantázia..és beleképzelés..minden ami történik a természetben történik, csak még nem értünk mindent. Nincs efeletti
na pusz, jöhetnek az anyázások
ja és hogy GYOD ne maradjon le :) ...Bp dél körül íródik jóvá, hétfőn.
Több ezer éves kultúrák mindegyike említi ezt a témát, tudatosság magasabb dimenziók önvaló stb, ezekről mit gondoldsz?
Akár egy mushroom is képes olyan érzékeléseket mutatni ami túlmutat az öt érzékszervvel tapasztalható világon
Face-es csoportban írták ki a hivatalos emailt, hogy ott 4-én.
De már a legtöbb megye 4-én és egy kettő megye 5-én.
hű..ez nagyon filozófikus
1: bármi lehetséges, és az ellenkezője is :)
2: az élet semmi több mint biológiai történés..nincs mögöttes tartalom
Jó reggelt! Dobok én is egy témát hátha hozza tud adni barkinek a napjához. Inkább két kérdés: mi lehetséges azon túl mint amit eddig hittem hogy lehetséges ?
Mi az az élet ami élni szeretne rajtam keresztül?
Peace mindenkinek szép napot !🫶🏻✌🏻
Hangya? az lópikula
a rohadt zöld kis poloskák..valahogy mindig bejutnak, és kuvaszar arra ébredni hogy mászik az arcodon...
Pedig van szunyogháló de az a modern menő fajta legörgetős..na azt szépen körbemásszák a dobon belül..és már bent is vannak..épp ezért háló csere zajlik :) fix lesz, tépőzáras megoldás.. :)
Jó reggelt mindenkinek!
Feldobok egy ütős témát:hangyák szaporodása 😁😁😁
Ennyi volt a lényeg.
De azért még az ünnepek alatt had csukoljanak az ügyintézők 😁
Mindenkinek nyugodalmas, tiszteletteljes megemlékezést és pihenést kívánok a a szünet hátralévő részében!
De hát hétfőig nincs téma, nincs GYOD, addig meg miért ne szórakoznánk, beszélgetnénk? Már aki persze :)
Sajnálom ha ezt magára vette bárki, de hát sajnos szövegértést nem tudok adni senkinek sem
Sajnálom hogy így alakult a pénzügyi helyzeted, de sokszor olvasva téged itt, ezt megoldod, mert te megtudod oldani, ebben biztos vagyok.
Nem vagy az a feladós siránkozos típus, láthatóan.
Szerintem felejts el jó?
Szevasz!
Neked is jó dühöngést és mások okolását!
Én továbbra is inkább megoldásokat keresek, mint problémákat ☺️
Nem magamról írtam! Én meg oldottam.Az itt okoskodó tanácsadókról írtam.Ennyi!
Én tegnap még Helloween bulin is voltam! Előrébb írtam hogy én meg tudtam oldani ápolási nélkül is.
Csak meg tudom érteni azokat akik meg nem! És nem bele állok hanem együtt érzek velük!Ennyi!
És a lényegen ez nem változtat!
Nem igazságos a kifizetés!!!!!!
Igazad van, jobb dühöngeni az ünnepek alatt, mint alkalmazkodni. Sajnálom, hogy csak a negatívat látod ebben, miközben mások megoldásokat keresnek, hogy hogy lehet ennek ellenére jobb.
Senki nem mondta mit csinálj, viszont attól, hogy most idegeskedsz, virág így se úgy se lesz. Azt, hogy az első munkanap 4-e lesz, azt már januárban ki lehetett számolni, szóval ha ennyire fontos volt számodra a virág, erre lehetett volna készülni, nem másokat okolni.
Ettől függetlenül, ha rámírsz üzenetben, nagyon szívesen utalok neked egy csokor árára és ezt őszintén mondom.
Reggel elutalom, akkor még lesz alkalmad kapni valahol.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?