Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Én nem mondtam, nem hiszem el. De aki takarékos, senki nem írja. Előbb beszéltem velük, nem ígérték már lesz. Annyit mondtak türelem, sajnáljuk. Kész ez van, ezt kell,elfogadni. Majd hétfőn, meg lesz.
Sziasztok!
Meg jön postán a gyod?
Vagy majd hétfőn ne is várjam?!
Nekem soha nem jutna eszembe az ilyennel viccelni és a hir érdekében mást becsapni, de az se hogy kételkedjem abban amit más kiir. Igen jött sms 8.43 perckor hogy 90 ezer ft Gyod érkezett a Kom-Eszt kirmányhivataltól Tatabánya.
Az érdekes lenne! Most néztem gépről, netbankon akartam belépni, nem engedd. Sőt már a takarék oldalán a felugró ablakba írják.
Kedves Gábor!
Borsodról sajnos nem tudok Semmit!
Remélem te is megkapod a mai Napon!
Sok Szerencsét!
Mégis csak megjött a Gyod a takarekbanknál.Szép napot.
Üdv!
Valaki tudja esetleg, hogy 6. kerületben hordja ma a postás az ápolásit?
szia borsodrol nem tuc?ápolásit
Zala Megye: Gyod számlán. Mindenkinek szép hétvégét!
Sziasztok!
Fogyatékossági támogatás megérkezett OTP. Pest megye. További szép napot kívánok! Üdvözlettel: Nick56
szia borsodba van ápolási?
Nem szoktam olvasgatni nagyon csak amit nekem írnak leírhatad volna 1000 szer is akkor sem neztem volna mert nem vagyok takarekos csak a hölgy írt nekem .....
hello borsod megyeröl tud valaki ápolásirol? szerencs és környéke?
Ne haragudj, de megválaszoltam a kérdésed személy szerint neked: háromszor!
Ha írni tudsz, feltételezem, hogy olvasni is kellene!
Vagy legalább megkeresni a kérdésedre a választ.
100szor le írtam. Kicsit lefelé kellett volna olvasni. Tegnap is írtam, kedden este is. Mikor meg kaptam az SMS-t
Sziasztok Fogyatekossagirol tudtok valamit vas megye
sziasztok, fogyatékosságiról tudtok valamit? előre is köszönettel a válaszért
Akkor hétfőn, de azért bekaphatják amit gondolok.
Felmentem az oldakra takaréknal valoban bank szünnap van hát azt irjak nem jonnek meg az utalasok 6 ig !Hát sajnálom nagyon !Bár én utálom a takarékot el is jöttem onnan!!
Köszí további szép napot.
Szerintem biztos mert akkor tegnap utaltak!
Komárom megye a számlán van.
Semmi nem lesz. Bankszünnap van. Engem is ki akaszt. Miért pont ilyenkor. Csinálták volna, hónap közepén.
Tegnap írtam nekik, többen fel voltunk háborodva, én se hagytam, szó nélkül. Magyarán írva, sajnálják. Meg egy linket kaptam, amire panaszt lehet, be küldeni.
Veszprém megye OTP számlán van az ápolási díj.
Jó reggelt!tudja esetleg valaki hogy Vas megyében volt e már ápolási utalás? Köszönöm
Szia akkor lehet mégis lesz gyod a takarékbanknál is?
Komárom Esztergom Megye rajta az ápolási OTP
Szerintem ez az oldat azert lett csinalva h nyugodtan kerdezhetunk akkarmit es barmit mindrgy h hanyszor.. en is és mas is ebböl él
További ajánlott fórumok: