Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
22125-ös információ, melyet Ditte13 kiírt, Békés megyével kapcsolatban.
Sziasztok. Ha jól emlékszem Ditte13 is kiírta már, hogy Békés megye mikor utal most augusztusban! Nézzetek vissza.
Szia. Nagyon Sajnálom , hogy ilyen kalvarián kell keresztül mennetek. Az biztos, Akivel én szoktam ápolási ügyben konzultálni, mindig a pontos Időpontot adja meg ami az utalás időpontját illeti. Évek óta egyszer nem akkor utalták , amit Ő mondott, akkor pár nappal később volt az utalás. De előtte, és azóta is mindig akkor utalnak, amit Ő mond, azért szoktam többször kiírni itt Fórumon, hogy Fejér megye " ekkor és ekkor" utal, mint most éppen aktuálisan augusztus 26.-án hétfőn. Kedden számlán, és szerintem postai kézbesítéssel is azon a héten Fejér megyében kihordják a postások. Tényleg nagyon Sajnálom, hogy félre lettél Tájékoztatva. Üdvözlettel: Ancsa
Sziasztok!
Sajnos, sztem Csongrád megye nemigen kap hamarabb,ez szinte biztos,ügyintéző azt mondta,(barátnőm volt ügyet intézni és megkérdezte) hogy még nem tudnak róla,hogy hamarabb lenne utalva,mivel semmi nem is indokolja!
Szisztok tud valaki valami infot a gyod utalásárol választ elõre is köszönöm.
Szia! Ezt tudom! Csak reméltem valaki hátha többet tud hátha hamarabb jön úgy mint a családi!
Hopp ezt benéztem, ez a mostani volt. Elnézést! Akkor még nem tudni sajnos de hó elején mindig.
Szia! Augusztus 1.
De ha beírod google keresőbe hogy "bács megye ápolási utalás" akkor első találatra kiadja a kormányhivatal oldalát. Én úgy szoktam megnézni, mindig hó végén frissítik.
Sziasztok! Bács megyei gyod utalásról tudtok valamit? Köszi a választ!
Sziasztok ,esetleg Pest megyei gyod utalásáról van valakinek infója már?
Most márakkor van harmadik idöpont is, 23-i. Kész... Ezt a dunaújvárosi részlegen mondták mi ahhoz tartozunk, ugyanott mondta másik hölgy tegnap a 21-et. Székesfehérvárt is hívtam közölte egy hölgy ő senkit sem tud kapcsolni mert ott a péntek szünnap, majd szerdán, felvilágosítást meg ebben nem tud adni. Azt hiszem utazhatok majd a pénzt felvenni mert a dátumok különböznek de abban egyet mondtak, hogy már nem tudják a lakcím változást addigra adminisztrálni az utaláshoz. Azért az nem semmi, hogy ugyanazon hivatalban két ügyintéző két külön napot mond. Nincd erről valami hirdetmény, mint a családinál?
Kedves Éva, írtam privát üzenetet.
Szia.Mi szinte majnem ugyanebben a helyzetben vagyunk,annyi külömbséggel,hogy én évek óta kaptam az alap ápolásit a lányom után.Ami ugye jan 1-től automatikusan gyod lett.Viszont ez év tavaszán a lányomat autizmussal is diagnosztizálták.Várom én is a felülvizsgálatot.Szintén Nógrádban.Te merre laksz megyén belül?
Szia Andi! Várható a hónap végén is ápolási? Zalában is? Mit tudsz róla? Köszi a választ, minden jót! Üdv: Gina
Hát igen. Maximálisan Igazad van! Kérdezz rá, bár mint írtam már múlt hónapban is ugyan ezt az információt kaptam, mint amit most is kiírtam. Sok Sikert Kívánok egy olyan ügyintéző eléréséhez, Aki a Valós dátumot fogja Veled közölni! Üdvözlettel Ancsa.🍀
Két külön dátum lett most, amit nekem mondtak tényleg nagyon korai. Passz. Még egyszer rákérdezek holnap.
Én annyira nem vagyok itt régen pár hónapja. Valótlant nem állítanék, csak azt amit nekem ma mondtak. Valószínűleg újra rákérdezek holnap mert ha tévedett akkor még beleférhet a lakcím változtatás is, nekem sem lenne mindegy, hogy utazgatnom kell e másik városba a pénzt felvenni vagy sem, mert mi postán kapjuk.
Most akkor nem értem a hölgy ma miért mondta azt, 21 én utal Fejér megye. De ma beszéltem velük és ezt állította. A lakcím változás miatt kérdeztem rá tudják e még módosítani, hogy az új címre érkezzen. Akkor mondta nem, mert 21 én utalnak.
Szia. Nem tudom, Nekem Ki adta az Információt, de én már az előző utalási időpontnál kiírták, hogy a következő utalás augusztus 26.-kai héten lesz! Ez Tuti biztos információ, több éve fórumozók, egyetlen egyszer nem akkor történt az utalást, melyet az Illetékes Osztály Illetékes Ügyintézője mondott! De majd elválik! A 26.-ka reális , amit Neked mondtak nagyon korai, hiszen július 31.-én pénteken utaltak! Üdv: Ancsa
Sziasztok. . Fejér megyében augusztus 26.-án hétfőn utalják az ápolási díjat, gyodot! Üdv: Ancsa
Én ennek csak örülök June, mert akkor ez azt jelenti hogy Csongrád is hamarabb utal. Ha az utalási szokásaikból indulunk ki. De lehet most borul a rendszer, nem tudom. Nem bánnám ha hamarabb utalnának, de a kövi hónap meg így akkor rohadt hosszú lesz. :/
Tudja valaki pesten mikor utaljáki
Én azt se értem miért utalják ennyivel előbb ezt is. Ennyit tudok csak, amit mondott az ügyintéző hölgy. Lakcím változtatás kapcsán beszéltem vele, és akkor mondta a mostanit már nem tudják átírni, mert le van adva a lista mivel 21 én utalja Fejér megye a gyodot. Kiírtam, hátha valakinek segítség, valakit érdekel a gyod utalás a mi megyénkben.
Az igen! Elsejen kaptatok meg a legutobbit, 20 nap alig telik el a ketto kozott. 😀
Akkor mar Csongradnak is utalnia kellene lassan. 😉
Sziasztok. Telefonon érdeklődtem, és gondoltam leírom az infót, Fejér megye 21 én utalja a gyodot ezt mondta a hölgy. Postai kézbesítés 26-27. Számlán utalás más napján. Szép napot mindenkinek!
Ha tovább tsnul akkor az uj idkolábol kell kérni sz igazolást
Sziasztok ha valakinek magán tanuló a gyereke az iskola akkor is ki állitja az igazolást mi is igy voltuk,a gyermek védelmis erzsébet utalványt készpénzben utalják és 25 éig meg kell kapni
Nevelési ellátás néven elvileg folyósítják tovább, ha már nem tanköteles, ennek nézz utána!!!
c) azon tizenhatodik életévét betöltött gyermekre tekintettel (a gyermek tizennyolcadik életévének betöltéséig), aki tankötelezettségét fejlesztő nevelés-oktatás, vagy fejlesztő iskolai oktatás keretében teljesítette,
d) a fentieken túl a tizenhatodik életévét betöltött azon gyermekre tekintettel (a gyermek tizennyolcadik életévének betöltéséig), aki a tankötelezettsége megszűnését követően súlyos betegsége vagy fogyatékossága következtében önálló életvitelre képtelen és önkiszolgálási képessége hiányzik.
Szia!Köszönöm a válaszodat!Remélem segíteni fog.Jövő hét szerdán van fogadó óra,akkor bemegyek.
További ajánlott fórumok: