Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni mert itt olvasom hogy ellenőrzik a gyodosokat hogy mindenkit ellenőriznek vagy csak akinek amugy is lejárt volna az emelt ápolási.Mert én még erről nem is hallottam sem nem kaptam erről értesítést vagy hasonlót.
A válaszokat előre is köszönöm.
Tisztelt Németh Katalin!
2019. szeptember havi GYOD díj várhatóan 2019. október 1-én kerül jóváírásra bankszámláján.
Üdvözlettel: Kenedli Rozália
Vas megyéből most kaptam
Üdv
Én úgy tudom, hogy ha születési betegsége a fogyatékossága ,akkor élete végéig járnia kell a árva ellátásnak.
Már lehetne intézni neki ,hogy ne járjon le az arvasagija.
Üdv
8 pontol felfelé adható a Gyod.
Aki a 8 ponttól kevesebbet ér el, az nem jogosult Gyodra,,,apolasira igen.
További szép napot kívánok.
Üdv
Csak a Gyod ön lévőket elenorzik December 31 ig.
Hajdú Bihar megye
Megkeresésére tájékoztatom, hogy a 2019. évi szeptember havi támogatások utalásának tervezett időpontja: 2019. október 01.
Kedves Zsu51!
A pénzügyi referens tájékoztatása szerint,Békés Megyében mindenki megkapja az ellátást október 1-én. Legyen az postai,vagy banki kifizetés!
További szép hétvégét kívánok :)
Szép napot!
Békés megyében a Gyod oktober 1.-én lesz. Továbi szép napot!
Sziasztok!
Számlás utalás 30.-án lesz és 1.-èn lesz levehető, postás 3-4.-èn hordja. Én így tudom,de ezt még múlt hónapban mondta az ügyintéző,hogy "elvileg".
Szia nálam voltak kin felülvizsgálaton egy néni volt kint, a gyermekeknek a papírjait kérte, s kérdéseket tet fel. Sok pszihátriai vizsálara kellet még mennem de utána gondolom feirta. De semmi exsztém dolog nem volt, nagyon aranyos volt. Ase tudtam pontoz én nálam
ez volt.
Szia.
26-án vagy 27-én lesz számlán az ápolási Pest megye
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?