Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
De posta lesz 31én? Mert a honlapjukon az van fent hogy rövidített rend szerint max délig lesznek nyitva a posták. Ettől dolgoznak ki hordanak ugyan úgy ???
2024. december 31. – valamennyi postai szolgáltatóhely legfeljebb 12 óráig tart nyitva így írja a posta oldalán...
Pontosan. Nálunk Pest megye 20-a számlás postai 31. Ez a harmadik munkanap a számlás után
Szia. Itt olvastam ,hogy valaki beszélt ügyintézővel és mondta ,hogy 19-én utal Veszprém megye .
Szia! 18-án utalják, a posta 23-án kihordja, nekünk azt a tájékoztatást adta a postásunk. (Nyíregyháza)
Szia.! Valami baj van a matekkal, mert ha 20.-án utal akkor 31.-re jön ki a harmadik munkanap, akárhogy is számoljuk.! Amúgy meg a posta sosem tudja előre, a postásom is tőlem szokta kérdezni, mert tudja hogy én figyelem a kormány oldalon. Bár bács megyei vagyok, de nem hinném hogy legyen különbség.!
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni‼️‼️December 10-én meg szüntették a Gyodot ti szerintetek az e havit még még fogom kapni?
A megyék saját utalási rend szerint utalnak. De ápolási gyod egy napon úgy értettem ☺️☺️
A harmadik munkanap most pentektől számitva az a januar2.-a. Ezèrt hozza akkor a posta Nograd megyèben.
Szia! Akkor ha jó értelmezem minden megyére vonatkozik? Mert itt olvasok minden félét.
Nograd megyeieknek van egy rossz hirem. Akik postai uton kapják az ápolásit azok csak január elejèn kapják meg. Most hivtam a postát. Penteken kihordják a családit es a fogyatèkosságit is,de az ápolásit most kivètelesen csak januarban hordják ki.(eddig mindig kihozták szilveszter előtt) most nem,mivel rengeteg lesz az ünnepnap. Hát ez van.... Köszönjük fuuuu😏
Szia lentebb írtam hogy a héten lesz utalás. Azt hogy mikor q jó isten tudja. Postán is elvileg karácsony előtt de ez nem 100% info
Sziasztok Szabolcs megyébe lessz gyod ünnep elött postàn valaki esetleg tud infót?
Hiába írod neki. Én is csak le osztást kaptam, hogy én is ki írtam mikor lesz. Igen válaszoltam ha valaki kérdezte a megyémet.. nem ugyan azt ki írom amit ő egyfolytában.. értem én amit ír fel fogtam de ettől nem lesz jobb se több hogy ide írja. De majd jön mindjárt aztán ezért is kapunk leszólást lehet 😂😂 ma még nem rakta ki úgy sem..
Te úgy küldözgeted ezeket az üziket, mintha spam lenne. Mások kérdésekre válaszolnak, szóval nevetségesek a visszavágásaid másoknak, főleg, hogy a fórum erről szól.
Nem is tudom mi értelme, vagy mit vársz tőle? Változik valami, ha egy fórumon folyamat írogatod? Csak az elmúlt héten 3 szor beírtad, nem hiszem, hogy ezzel bármit elérsz, szerintem nem nekünk kellene írnod ezzel kapcsolatban, ha változást akarsz.
Sziasztok Hajdú-Bihar megye mikor kapja a gyodot valakinek infó róla?
Egyszerre utal minden megye gyod-ot és ápolásit is így ugyan akkor lesz amikor a gyod ☺️☺️☺️
Sziasztok valaki tudja esetleg hogy Borsodban lesz e ápolási díj is ?
Sziasztok Somogyrol valakinek infoja? Kerestem de nem találtam rá választ 😀
Reggel kaptam választ!A hölgy azt írta előreláthatólag 19-én utalnak!Akkor már számlán lesz
Sziasztok Borsod ápolási díj utalás lesz holnap?? Ès számlán is lesz?
Nekem azt írta a hölgy hogy előreláthatóan 19-én utalnak
Sziasztok!
BUDAPESTEN GYOD UTALÀSA 2024.12.19.
SZÉP NAPOT
KELLEMES ÜNNEPEKET 🎄🎄
Sziasztok!
Veszprém megye mikor utal?
Tavaly 19.-én volt a számlán Borsod megyében.Most kitudja,mikor.
Gondolom, hogy péntekig ki utalják.
Tudja valaki,hogy Borsodba mikor lesz ápolási díj?
Köszönöm szépen további szép estét neked!
Szia. Én emailben azt az informáciot kaptam,hogy 20-án utalnak.
Szép estét Budapesti utalásról tud valaki infót ? Nagyon köszönöm előre is
További ajánlott fórumok: