Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia! Januárban 26.-án szerdán már számlán volt, tehát ugyanannyi eséllyel valós lehet a holnapi jóváírást is.
Jó reggelt ma indítják az utalást holnap le vehető a számláról
Pest megye
Szia Fruzsi! Nem tudom miért ilyen biztos benne. Ki támasztja ezt az állítást alá. Mindenesetre logika nincs benne. Tartsuk magunkat a jövőhéthez.
Szia! Megkérdezhetem, hogy honnan van az infód....az éves utalási rendbe, amit feltettek 25 az utalás napja...ne érts félre, nem kötöszködni akarok csak kíváncsi vagyok, hogy ügyintézővel beszéltél e, vagy a múlt hónapból kiindulva gondolod, hogy rajta lesz....tavaly is 25 volt rajta, ha jól emlékszem. Válaszod köszönöm😊
Szia holnap nekünk Szamlasoknak levehető lesz meg aki Mkb s annak meg szombaton is pest megye
25-e van írva a számlásoknak. Plusz ott a hétvége. Akkor nekik hétfő 28-a. Én nem várom csak szerdára. Most szerintem mindegy hogy rövid hónap. A hónap utolsó napja is hétköznapra esik. Nem indokolt hogy elöbb jöjjön. Szerintem az én elméletem a logikus
Szerintem ne várjátok pénteken. Tavaly Febr. 26 péntek volt, és március 1 jött meg. Ebből lehet következtetni hogy majdcsak hétfőn lesz számlán. De ne legyen igazam!
Egyetértek veled. Ebből 28.-a lesz a számlásoknak. Én nem várnám előbb...
Sehogy sem jó ahogy írod. Mert ha holnap kezdik az utalást akkor számlások péntek. Nem lehet bétfőn a postai akkor is kedd azaz elseje. De most is a postai plusz három napra jött a számlások után. Tehát nem jó ez az elmélet
Békés megyébe mikor várható a ápolási?
Sziasztok! Múlt hónapban egyből jóváírás volt még az nap rajta volt a számlán utalás napján .Vajon most is így lessz ?
Szia. Ezt honnan tudod ilyen pontosan? Éves utalási rend szerint 25.-én.utalják és 28.-án levehető.
Rendben köszönöm a választ!😊
Sziasztok!Valaki tudja esetleg,hogy szolnok megyében mikor utalnak?
Ezek a múlthetiek, kollega az ehetit kérte...bár gyanítom ha valaki tudná, nem árulná el :))
Szia énis Pest Megyei vagyok! Nekünk 24 diken kezdik utalni 25 diken Szamlasoknak levehető posta 28 hétfő
Somogy januárban 26 án utaltak és az volt a furcsa,hogy 26án délutan 4órakor érkezett OTP számlára. Ilyen még soha nem volt,hogy délután kapjuk. Én bízom benne,hogy 25 én utalnak és nem kell hétfőig várni,hogy számlán legyen,hanem pénteken délután megkapjuk)
25 utalnak akkor hetvegen nem kapjuk meg mert 26 szombat 27 vasarnap
Szia. 30, 33, 36, 66, 87.
Nekem 25.-ét.Személyesen voltam bent és rákérdeztem.Az új utalási rend szerint február 25.-én kezdik az utalást.Akkor kereste elő a papírját az utalás rendjéről az ügyintéző.
Szia
Ez pontos biztos dátum?
Helló
Ez biztos?
Először kapok Gyod-ot.
VAS MEGYE!!!!!
Tisztelt Németh Katalin!
A 2022. február havi GYOD ellátás előreláthatólag 2022. február 28-án kerül utalásra.
Szia!Ugy olvastam 4.lesz posta😊
Ez engem is érdekelne :) most kapok először :) köszönöm :)
Sziasztok Valaki megtudná mondani az e heti 5 lottó nyerőszámait? Köszönöm előre is.
Ja ezek a dátumok utalásra szólnak
Sziasztok . Én évek óta követem ezt az oldalt de csak most regisztráltam . Én ezt a tájékoztatást kaptam januárba . Pestmegye remélem segít .
Tájékoztatom, hogy a 2022. január hónapra Önnek járó ápolási díj összege, mely netto 66.965 Ft-ról 70.320,- Ft-ra emelkedett 2022. január 26-án kerül utalásra.
Tekintettel arra, hogy az Ön részére a kérésére postai úton kerül kézbestésre a fenti összeg 26-tól, vagyis a holnapi naptól lehet a postást várni.
Az elkövetkező hónapokban az alábbiak szerint alakul a kifizetés:
2022.
-februárban: 02.25.
-márciusban:03.30.
-áprilisban: 04.28.
-májusban:05.30.
-júniusban:06.29.
-júliusban:07.28.
-augusztusban:08.30.
-szeptemberben:09.29.
-októberben:10.27.
-novemberben:11.29.
-decemberben:12.21.
Szerintem is 28.-án lesz levehető a számláról Pest megyében
Sziasztok
Ne haragudjatok hogy zavarlak Titeket
Először kapok Gyod-ot
Sok helyen írjak hogy a héten számlán lesz.
Ez így van ?
Pest megye érdekelne!
Köszönöm aki tud segíteni.
Sziasztok.
További ajánlott fórumok: