Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szerdàn utalnak szerdàn levehetö.
Gyod mindig a családival szokott érkezni. Remélem legalább a gyod megerkezik
A csaladi pótlék igen igy van.Szerdán utal csüt.lesz számlán
Ha szerdán utalnak, akkor szerdán a számlán lesz.
Reméljük másodikán reggel rajta lesz!!!
Sziasztok a Facebook csp oldalon azt olvastam hogy szerdán utalnak és csütörtökön lesz levehető a számláról. Tud valaki biztosat mondani? Budapest
Joreggelt
Igen amit mondtal napon mindig ott volt gyod.
Nem. Szerintem majd csak a csp jön most késöbb. 2- án várd a postást😊
"2022. október 31. hétfő (pihenőnap) - szombati munkarend. A posták szombati nyitvatartás szerint üzemelnek."
nincs posta holnap.Ledolgozták előre.
Üsv most egy fura kérdésem lesz de van esély hogy holnap hozhatja a postás vagy nem lesz nyitva posta? mert online-on azt írja hogy holnap nyitva a posta
Üdv!Budapesten mikor hozza a postás a Gyodot?
Kezdtem agaodni mi is csak 7 ken kapunk
Hálaistenek 2 kan jön pest megyebe
Kezdtem mi is pest megye csak 7 kapunk penzt
Azta. Az szép. De ha masodikán utalják számlákra,akkor ott pénteken hordja a postás. Mert ugye 2.-a szerda.
Postán több helyen 7-én lesz csak.
Pl nálunk is. De elvileg a legtöbb helyen, ahol 2-án utalják számlára.
Jövőhéten péntekig mindenki megkapja ugye? Vagy igy vagy ugy,szamlás nem számlás stb stb,de péntekig megkapjuk ugye? Remélem nem hétfőn 7.-én.
Szia kiram köszönöm szoltal
Szép reggelt! Pest megye 2-án hordja a postás a gyodot😊
Joreggelt
Tápiószelei vagyok
Fogalmam sincs..ez függ hogy hol, és a postás aki kihordja hogy ossza el a címeit.
Kelta szerinted is szerdan lesz a gyod postan??
Ha 27 kén utaltak el ?
Halaistenek 2 megkapom
Utana le.adom bankszamlaszamot
Többet semmit nem kerek postai uton
Akkor igen. Ugy kell lennie.
Utobbi pár évbe pedig mindig azon a napon hordja a postás amikor a családit is. Nem akarok senkit elkeseriteni,de a családit 7.-én hordja a postás,azt beszélik. Szóval ha a tendencia nem változott akkor az apolasit is hetediken kapjuk. Volt már haromszor,hogy 8.-án jött. Szóval minden megtörtént már ami megtörténhetett a pénzünk hordásával... Nem okoskodok,ez csak tapasztalat amiket leírtam. 4 éve peldaul egy évek keresztül mindig elsején hordta a pénzem. Aztán következő evben 7-8. Aztán utobbi jo 2 éve mindig családipotlek napján hordja.😏
Kedves Alma012!
Ez gyönyörű hozzászólás volt!Régóta vagyok itt és ritkán írok.Te ilyet,hogy írhatsz,mikor vannak olyanok,mint pl.én, akik teljesen egyedül nevelik a sérült gyermeküket?Se család,se rokon nélkül?Képzeld el,ha nem te is ebben a cipőben jársz,hogy pokoli egy bevételből ellátni másodmagad!Ezeknek az emberekenek egy -két nap pénz nélkül pokoli!
Kérlek,tedd meg,hogy mellőzöd az ilyesfajta "vicceskedést"!!!!Előre is, hálásan köszönöm Neked!
Hivtam öket 27 ken 10 kor
Akkor mondtak peströl el utaltak pest megyebe reggel 8 kor mindenkienk postai utasoknak is küldtek 8 kor
Hivtam öket 27 ken 10 kor
Akkor mondtak peströl el utaltak pest megyebe reggel 8 kor mindenkienk postai utasoknak is küldtek 8 kor
Igen akkor utaltak 27 ken akkor jt
További ajánlott fórumok: