Milyen szakma a legkeresettebb szerinted most M.o-on?(ha van ilyen egyáltalán) (tudásbázis)
Régebben én is fontosnak tartottam a diplomát. De ma azt látom magam körül, hogy a diplomások dolgoznak napi 10-12 órát, és közel nem keresnek olyan jól, mint sok vállalkozó!
Az a baj, hogy Dunát lehet rekeszteni diplomával.
Van diplomás ismerősöm, aki benzinkutas, aki bolti eladó, aki egyszerű ügyintéző meg olyan is, aki munkanélküli. És ezeknek mind van diplomájuk és legalább egy nyelven beszélnek.
Hát kérdem én, megéri? Hogy aztán elmondhassam, hogy diplomával végzem ugyanazt a munkát, amit más sima érettségivel.
Ahhoz nem kéne előbb egy közgazdasági végzettség?
Szakközép?
Nem lenne rossz ötlet,csak már van (nem egy meg nem kettő):)
És ami elszomorít,hogy minden bolt ami eddig talpon volt,lassan vagy turi lesz vagy átveszik a kínaikak az irányítást.:S
Én is ilyet várok,de senkinek nincs olyan ötlete ami számomra megfelelő lenne.
Már kínomba okj-s szakmák után kutatok mindenhol..
Van tapasztalatom,de másodállást nem engednek a munkahelyemen..
Ismeretség kell mindenhová.
Én azt gondoltam itt felvetődnek esetleg olyan szakmák amit érdemes tanulni,de...
hát akkor menj irodavezetői tanfolyamra.
és irodavezetőként el fogsz tudni helyezkedni?
0 tapasztalattal?
Jó kérdés hogy mi érdekelne,most mondhatnám azt h semmi.:DMert semmi értelmeset nem tudok kitalálni.
Akartam már lenni:kozmetikus,sminkes(ez még mindig tetszik),grafológus,pszcihologus,rendezvényszervező(féle)......:))Ebből kéne összegyúrni egyet és akkor meglenne álmaim szakmája.
Eü területen is mehetnék tovább,végső esetben de őszintén szólva elegem van a nyomorból az elmúlásból...anyagilag sem éri meg, emberileg pedig nem köszönik meg a betegek a gondoskodást(csak egy szó köszönöm).Azt mondják a "szolgáltatás jár nekik"!!!
Irodavezető stb érdekelne
Konkrét???
Ami érdekelne...pl?
További ajánlott fórumok:
- Ha most kellene szakmát választanod, mit választanál?
- Ha most kéne választanotok, milyen szakmát tanulnátok?
- Te milyen szakmát tanulnál most?
- Ha most választanál szakmát, kozmetikus, fodrász vagy műkörmös lennél? Miért?
- Most vágtam bele a bolti eladó szakmába és rá kellett jönnöm, hogy iszonyatosan nehéz és fárasztó munka... Nektek mi a véleményetek?
- Milyen szakmát tanulnátok most, ha lenne lehetőségetek?