Milyen szakma a legkeresettebb szerinted most M.o-on?(ha van ilyen egyáltalán) (tudásbázis)
Teljesen egyetértek szinte mindennel.:)
Csak egy a baj,ha pl elvézgek egy olyan tanfolyamot ami tetszik és tegyük fel h csak pesten van (mert ritka szakmának számít),akkor ah helyben akarok majd azzal dolgozni és nem vőállalkozóként,akkor azzal is kitörölhetem a s.....m:)
nem vagy rosszul összerakva ne aggódj :)
Az ötleteim ellenére én is ugyanolyan sötétben tapogatózom merrefelé kéne elindulni.
Szerintem mindenképpen olyat érdemes amivel sok felé tudsz nyitni, érdekel is és kevés képviselője akad a környéken. Ez az előnye a pesti képzéseknek, ha vidéken megjelensz egy ilyen végzettséggel biztosan jobb helyzetben leszel mint egy olyannal amiből a lakóhelyeden is évente több tucatot képeznek. Én is hülye voltam mert azt tanulom Győrben amit a lakóhelyemen is lehetne. Ezért majd sok konkurenciám lesz, de pl pesten lenne esélye csak sajna nem ott lakom. De ha egyszer valamilyen szak érdekel csak azért szerintem vétek lemondani róla mert túlképzés van. Pl nálunk itt Zalaegerszegen a gyógytornász szak elég telített, évente sokszoros a túljelentkezés. Mégse látok egy aggódó, elkeseredett hallgatót sem.
Nah ez az a szakma amit soah nem fogok képviselni.:D
De jó neked,hogy ilyen sok szakma érdekel.:)
Lehet én vagyok rosszul összerakva,de nekem gőzöm sincs mit kéne tanulni.:)
csak egy?? :(
Nálunk ahogy néztem sokszínű volt a kínálat csak ugye korlátozott a létszám :(
És mivel mü-is képzést csak egyet lehet inkébb későbbre tartogatom mondjuk 40 évesen ha átképzésre kényszerülök és esetleg nem leszek olyan anyagi helyzetben hogy magam finanszirozzam. Ha többször lehetne igénybevenni nem gondolkodnék rajta.
elsősorban az egészségügy, de el tudok képzelni valamilyen mérnökasszisztensi képzést is az talán kelendőbb is, projektmenedzser, nemzetküzi szállitmányozási és logisztikai ügyintéző(állitólag a logisztika hiányszakma ezen nagyot néztem azóta se hiszem el) gazdasági idegen nyelvű levelező
az ápolónői képzésen gondolkoztam még nagyon mivel tetszik és tavaly hiányszakma volt de mire elvégzem (3 év) arra tuti majd már nem lesz és 25 évesen kicsit necces már meló nélkül
vagy még a gyógyszertári asszisztens érdekel csak az Budapest, Pécs vagy Sopron
nehéz, nagyon nehéz dönteni....
Csak az a baj ezzel,hogy minden tanfolyam fizetős (te fizetsz),kevés olyan van ami ingyenes vagy amiért netán fizetnek is.
Én nem annyira régen voltam lent a munkaügyibe és egyetlen egy tanfolyam indult amit nők is igénybevehetnek az pedig az angol ... képzés.:S Nem mondom h az nem jó semmire,sőt...de akinek olyan nyelvérzéke van mint nekem,az ha bele gebed se fogja megtanulni soha normálisan az angolt.
Én nem megyek (mehetek) el innen sehova.:)
Szóval max eljárni tudnék tanfolyamra vagy esti suliba máshova (bárhova).
Ha tudnám mit akarok,akkor 1 percig nem gondolkoznék,de mivel ez nincs így.Ezért a semmin vacilálok.
Utálom Pestet,nem az én városom.Nem bírom a nyüzsit.Gyerek nincs,de attól függetlenül jó helyen vagyok én itt.:)
És ha csak pesten van,akkor meg max megoldanám úgy h 7végente feljárok.Azt még kibírom.:D
Zalát nem ismerem :O)
Nyugat mo.-ot is inkább győr sopron veszprém balaton... dolgoztam asiófokon fiatalabb koromban,, a balaton összes népszerű városát végigjártam nyáron, mikor még nem volt család,dolgoztam sopronban,amúgy pesti vagyok, de akkoriban ott jobban megérte. és hát miért ne?
Van egyáltalán gyereked, hogy osztod az észt?
Inkább befejezem ezt a "csevejt".
A remény hal meg utoljára, de mindenképp érdemes nagyban gondolkozni.És utána felkeni és azt mondani, én tényleg mindent megpróbltam.
De tény ha valakinek van munkája, az örüljön még ha utálja is. Inkább legyen egy létező rossz, mint egy nem létező semmilyen sem
Keleten rossz? :O
Én meg azt hittem erre felénk a legrosszabb a helyzet.
És mi van akkor ha azt mondod a párodnak hogy ebből az egészségügyi fizeésből nem birsz megélni??
Kimész külföldre?(pl. Vagy eljössz ide Pestre)
Nem csak az anyja van egy gyereknek,apja is. Érted mire akarok kilukadni.. :))
További ajánlott fórumok:
- Ha most kellene szakmát választanod, mit választanál?
- Ha most kéne választanotok, milyen szakmát tanulnátok?
- Te milyen szakmát tanulnál most?
- Ha most választanál szakmát, kozmetikus, fodrász vagy műkörmös lennél? Miért?
- Most vágtam bele a bolti eladó szakmába és rá kellett jönnöm, hogy iszonyatosan nehéz és fárasztó munka... Nektek mi a véleményetek?
- Milyen szakmát tanulnátok most, ha lenne lehetőségetek?