Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen sorozatokat nézel vagy néznél meg újra és újra? fórum

Milyen sorozatokat nézel vagy néznél meg újra és újra? (beszélgetés)

1 2 3
13. Alnisa
jan. 6. 12:32
The Walking Dead
12. Shya
jan. 6. 12:30

Régebbiek közül Dr. House, Fekete vipera, Waczak szálló

Ezen kívül Modern család, Dr. Murphy, Szégyentelenek

De szoktam kutatni újak után :)))

11. ssueB
jan. 6. 12:25

Ki vagy doki - bár ez az új vonal nem igazán nyerte el a tetszésem. Nálam mindig Tennant és Smith lesznek a favorit.

Az orvosos sorozatokat is szeretem, és a rejtélyt kb bármikor szívesen visszanézem.

Van néhány kínai/koreai sorozat is, akár modernkori, akár kosztümös, amik szintén jók.

És én szeretem a csillagkapu összest, mindegy hogy az eredeti sorozat, vagy atlantisz, univerzum - kár, hogy ezt végül elkaszálták.

Vezércsel, utódlás (bár csalódtam a végében), botrány, Broadchurch, Poker face, és nemsokára jön a Channa által is írt éjjeli ügynök második évada.

jan. 6. 11:52
Szerencsére leszoktam róla, most nem nézek semmilyent.
jan. 6. 11:50
Öreglányok, Pusszantalak drágám
jan. 6. 11:48
Annyi jó sorozat van, nincs időm olyat újranézni, amit már láttam, ha sorozatozok, akkor inkább újat nézek. Esetleg 1-1 jelenetet vagy részt nézek meg újra. Az Office ilyen pl. amiből néha szoktam. :-)
jan. 6. 11:34
Semmilyent. Nappal dolgozom, letólteni nem tudok.
6. Channa* (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
jan. 6. 11:32

Ezt én is bármikor megtudom nézni:D

És még szeretem a dr. Csontot, Gyilkos elmék, helyszínelőket (bármelyiket).

Illetve netflix és hasonló helyeken több sorozatot nézek, mint pl. Alapítvány, Siló, 1899, Diplomata, Éjjeli ügynök, stb.

jan. 6. 11:32
A médium is jó
4. elbb
jan. 6. 11:30

Yellowstone

Már harmadjára kezdtem el. Nekem a favorit! :)

Agymenők, Két pasi meg egy kicsi. Ezek csak úgy :D

És az örök kedvenc: Csengetett, Mylord?

jan. 6. 11:11
Dallas 🤠
jan. 6. 11:08
Váratlan utazás, Döglött akták, Szellemekkel suttogó. Jó sokszor láttam már mindegyik részüket de nem unom 😁
jan. 6. 11:03
Nálam Gilmore Girls forever!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook