Milyen porszívód van? Ha most vennél, milyet választanál? (tudásbázis)
Mennyibe kerül egy papírzsák és milyen gyakran kell cserélni?
Nekem most textilzsákos van és nagyon utálom rázogatni, méteres körben átláthatatlan porfelhő van körülöttem és olyan leszek utána mint a malac :)
Egy hajmosás és egy zuhany tuti kell utána .. a sampon és a víz is drága :)
Viccet félretéve, nekem tuti megérné a papírzsák, mert így nagyon szívás :(
Köszi!
Ilyen konkrét tippeket, javaslatokat várok, hogy egy kicsit könnyebb legyen a választás.
- nagyteljesítményű
- fémcső
- kábelfelcsévéléses
- csendes
- ne legyen nagy / lépcsőn is lehessen vele porszívózni/
- könnyen lehessen zsákot cserélni benne
Tisztítása nagyon egyszerű, a csövet kihúzod a porszívóból és már ki is veheted a tartályt. A tartályt vízzel kimosod minden porszívózás után, az enyémhez van még 2 szűrő, azt is kimosom. A következő porszvózásig pedig nem szerelem össze, hogy kiszáradjon. Ez nagyon fontos, mert bebüdösödik.
A tartályba 6 dl vizet lehet tenni. Ebbe még rakhatsz illó olajat és akkor olyan illat lesz a lakásban.
Amit kifúj levegő lényegesen tisztább, mint amit egy porzsákos fúj ki.
Nem nehéz, mint egy átlag porszívó.
A mostani Bosch porszívónk ezeknek mind megfelelt, de mégis megszívtuk vele...
Írnál konkrét típust is, úgy tudom, hogy nyugodtan lehet,nem minősül reklámnek. Köszi.
Igaz amit én vettem az 40000 forint volt, 4 év garanciával. Kaptam hozzá egy vizes tartályt és egy száraz tartályt is, utóbbohoz 2 porzsákot is, ami szövetből van, vagy valami hasonlóból. Üvegszálas a csőve és 4 cserélhető fej van hozzá.
Fújni is lehet vele, azzal fújjuk fel a kinti medencét :)
És főleg: Miért?
Garanciálisan 2 szerviz után, talán végre kicserélhetjük a Bosch porszívónk, amit egy éve vettünk...
Kíváncsi vagyok, hogy Ti milyen tulajdonságokat vesztek figyelembe, amikor választotok. (Max. 20.000Ft)
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Ha újra kezdhetnéd, milyen foglalkozást választanál magadnak!
- Első autónak milyet választanátok?
- Ha "most" vennél Nokia telefont, milyet vennél?:)