Milyen orvos Dr Gubás, és Dr Dienes Miskolcon? Véleményekeket szeretnék hallani (beszélgetés)
Szia Mese!
Hogy vagy?Pocaklakó?
örülök!NAGYON!
Vigyázzatok magatokra!
Szia! a tanácsadáson csak beszélgetés volt, arról, hogy volt-e vmilyen betegség a családban stb. Aztán másnap uh. Kicsit nagyüzemben ment, túrót nem mondott Dr Dienes, de utána Gubás doktor megnyugtatott, hogy minden rendben van a babszival.
Végre végre megnyugodtam.:))))
Először genetikai tanácsadásra kell menned, ez a főépületben van, hétfőn de. és kedden du.
Ha 2008decembere óta nem változtatták meg.
Ott kapsz majd beutalót a genetikai UH-ra, úgyh nem biztos, h egy nap alatt letudod sajnos.
És minden rendben lesz!
Gubás jó doki és Dienes is nagyon alapos, jól meg fogja szemlélni a babódat! :-)
Nem kell neki mondani, nem azért kérdeztem.
Az hogy babszibobó amúgy se mondana neki sokat, és nem is én vagyok a lényeg!
Igen beszélgetősdi, jó ha tudod a párod és a te összes felmenőd betegségeit (ha tud menni a párod, az lenne a legjobb, szerintem), gyógyszerszedés és minden fontos apróság.
ijesztő kérdések hada, de nem szabad megijedni!
Az UH, jóval tovább tart mint egy sima méregetés, cm-ről cm-re fogja nézegetni a Babád, úgyhogy, ha sokáig tart asz nem azt jelenti hogy gond van!
nekem anno 2*15 perc volt, a rossz eredmény miatt, aki jó eredménnyel megy annak rövidebb, ellenőrző uh.
Nem, nem kérdezte, de majd említelek neki..)
Genetikai tanácsadáson mit csinálnak? Vagy az beszélgetősdi?
Szia!
Nem lesz semmi baja a Kisbabádnak :-).
Valószínű Dienes Doktor fogja nézni a babádat!
Az első Babámnál, egy számítási baki (egy másik orvos, mindegy) miatt később vették le az AFP-met, nagyon rossz lett és mehettem Genetikai tanácsadásra, majd Dienes Doktorhoz, nagyon rendesek voltak, hamar meg is nyugodtam!
A többit Gubás Doktorral meg kedden már úgyis megtudod beszélni, ha látod hogy van egy kis ideje, nyugodtan kérdezd meg, hogy tudnátok e valahol négyszemközt beszélni, úgy sokkal több mindent meg lehet beszélni. Ha volt rá mód én is megkértem , mert nagyon zavaró folyosón, más előtt kibeszélni a dolgokat!
Tényleg, nem kérdezte, hogy keveredtél hozzá?
Csak kíváncsi vagyok!
Majd írj!
Kíváncsi vagyok, mi van Veled és a Babáddal!
Szia.
Gubást dr-t válaszd, ő nagyon jó orvos, és aranyos is a betegeivel, nekem Dienes Dr-al nem volt jó tapasztalatom, furcsa a stílusa. De ettől függetlenül sokan szeretik. Jó választást, és gondtalan várandósságot.
Minden jót, szia
Sziasztok!
19 hetes kismama vagyok, és szülés orvost keresek Miskolcon. A két fent említett orvosról tudtok nekem valamit mondani? Esetleg ajánlani valaki igazán megbízható, lelkiismeretes nőgyógyászt? Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászok Miskolcon
- Miskolcon jó meddőségi orvost keresek, ajánlanátok?
- Ki megbízható fogorvos Miskolcon,aki vállal felnőtt fogszabályozást?
- Ismertek olyan orvost Miskolcon, aki tudja kezelni a PCOS-t?
- Dr Sallai Zsolt Urológus főorvos Miskolcon
- Gyermeknőgyógyászt keresnék Miskolcon. Tudnátok ajánlani egy jó orvost?