Milyen hobbija van a férjednek, és ezt te hogy tolerálod? (beszélgetés)
Én is főzök neki teát,söt általában vacsival várom,és szinte minen este megmaszirozom:)
Csak jo lenne ha én is kapnék vmi kedveskedést:)NÉHA....
Az én párom is időnként fáradt, és előfordul, hogy kicsit nehezebben tudja feldolgozni a munkahelyi stresszt.
Mi sokat beszélgetünk, és ha tényleg azt látom, hogy ehhez sincs kedve, akkor kedvesen megmasszírozom, csinálok neki egy forró teát, esetleg egy közös fürdő, stb.... Egy nő látja, hogy éppen mire van szüksége a férfinak.
Nem is tudom erre mit mondjak?
Tudod nagyon sokat melozik,és ö is mindig ezzel jön,hogy kell a pénz stb és hogy fáradt.De nagyon nehéz...:(Próbálom megérteni,de nehéz...
A Te párod milyen?Hétköznap is sokat foglalkozik veled?
Mert én erre kiváncsi lennék,hogy más párok hétköznapjai hogy alakulnak?
Az én párom már nem netezik mire haza ér,mert minden nap olyan fáradt,hogy arra van csak ereje hogy egyen és utána elalszik:)
Ez sem sokkal jobb,mert nem tudok vele semmit sem kezdeni:)
Dehogy titokban. Mi mindent megbeszélünk, nincsenek titkos jelszavai, e-mailjei, beszélgetései... Teljesen egymásnak élünk, és így lett teljes az életünk.
Azóta, hogy leszoktattam a hobbijáról, csak hálát kapok tőle. Azt mondta, sokkal boldogabb lett.
Próbáld ki Te is! :)
Az volt a hobbija, hogy folyton csajoknak tette a szépet, aztán ha 10-ből x ráharapott, már elégedett volt. Sehogy sem tudtam tolerálni.
Megmondtam neki, hogy vagy a hobbija, vagy én.
Engem választott. :)
:DDD
Oksi!
További ajánlott fórumok:
- Vásárolnál-e a férjednek harisnyanadrágot?
- A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen?
- Férjednek farmer mellé mindennapokra milyen blúzt adsz? Melyik az a poló, amelyik nem nyúlik el, tartja a szinét?
- "tükörtojás ", avagy a férfi pocak : meddig tolerálod?
- Ha kiderülne, hogy pár hetes terhes vagy, eltitkolnád karácsonyig, hogy akkor jelentsd be a férjednek?
- Hogyan mondtad meg a férjednek, hogy el szeretnél válni?