Milyen fürdőruha bugyit hordjunk? (tudásbázis)
NEM!
Tényleg, mindkettőnknek Manhattan22vel volt gondja. Megsúgom, de csak halkan: skizofrén a nő... :D Psszt, nehogy meghallja!
Jaj, dehogy Manon, csak d@nu rászólt Manhattan22-re ne okoskodjon... Máskor is csinálta már, s kezdjük nehezen viselni!!!Naaaaaaa, lécci, lécci, lécci, ne hidd, hogy Veled bármi probléma is lenne!!!
Egy másik topikban is uezt csinálta Manhattan22, akkor már rászóltunk, de úgy látszik, az kevés volt neki!! Naaaaaaaa, mondd, hogy nem haragszol!!!:)))
Engem sem érdekel hogy kin mi van, de én kerültem már olyan helyzetbe, hogy kiröhögtek valami miatt!
Nem kellemes érzés, azóta főleg tartok ettől! Sajnos vannak emberek akik igenis nézik, hogy mivan a másikon, hogy hogyan viselkedik és még újjal is mutogatnak rá!:(
Csak annyiban számít, hogy senki sem szeretni, ha rajta illetve a háta mögött kinevetik, kibeszélik stb...
Sok ilyen van!
Halihó Manhattan22 és d@nu!
Kivel van gondotok? Esetleg velem, mert én nem emlékszem, hogy valaha is lett volna véleménykülönbség köztetek és köztem!
Szerintem se foglakozz a többi emberrel! Amiben jól érzed magad, abban magabizosabb is leszel és ez látszani is fog Rajtad. Akkor, ha Rád néznek lehet, hogy megállapítják, nem vagy 45 kiló vasággyal, de azt fogják gondolni: látszik, hogy jól érzi magát a bőrében és csinos.
A sortos fürdőruhák egyébként nem szorítanak combban (nekem is van), és "csípőfazonúbbak" (ezt jól megaszontam!:)) ), mint a hagyományos bugyis. Így kicsit keskenyebbnek láttatja a csípőt és kisebbnek a popsit.
Ha a strandon közlekedésnél kellemesebbnek érzed nem csak egy szál bikiniben, végy egy strandkendőt is, olyat ami nagy, a nyakadnál tudod megkötni és a térded alá ér. Lenge, kicsit nyújt, kicsit takar!:)))
Sok siker a vásárlásnál!
Pedig sokszor előfordul, mármint, hogy rosszul érzem magam néhány dolog miatt! Sajna most is!:(
De mindegy, köszike a sok kedves választ!
Örülök neki,legyen is jó kedved ,és ne is törödj senkivel,a legfontosabb ,hogy te légy jól...
Másért kár rosszul érezd magad.
További ajánlott fórumok:
- Imádja a nagyobb női melleket. Kért tőlem egy fürdőruhás...
- Szauna - fürdőruha, törülköző/lepedő, vagy semmi?
- Nem találok fürdőruhát!
- Milyen anyagnak hívják a fürdőruha anyagot?
- Idén nyáron mi hódít a strandokon? Milyen fürdőruhát válasszunk?
- Bahama-misty fürdőruhákkal kapcsolatban milyen tapasztalatod van?